Dagens outfit

– Inlägget är reklam för Bubbleroom och innehåller annonslänkar –

Vet ni en sak jag älskar med hösten? Jag älskar höstmodet! Jag älskar varma kappor, höga stövlar och klänning/kjol med svarta strumpbyxor. Jag älskar sommarmodet också, men när hösten väl knackar på dörren så blir jag så glad över att få ta fram höstkläderna igen. Jag har hittat såååå mycket snyggt denna hösten! Kolla bara min senaste favorit, den här festliga klänningen! Jag har redan hunnit använda den på jobbet, i kyrkan och på en playdejt. Ok, den passar kanske inte för en dag på lekplatsen, men den funkade fint hemma hos Josephine i söndags 🙂

img_1188
bubb1

Klänningen hittar ni HÄR!

Det finns verkligen mycket fint just nu! Just nu sitter jag och letar efter en långklänning till galan jag ska på men hittar bara en massa snygga vanliga kläder, så himla typiskt! Det är alltid svårast att hitta det som man verkligen behöver…!

bubb2
bubb5
bubb4
bubb3

  HÄR / HÄR / HÄR / HÄR (bara 199 kr!)

bubb6
bubb12
bubb10
bubb8

HÄR / HÄR (jag älskar denna! Halva priset just nu!) / HÄR / HÄR

bubb11
bubb9
bubb7
bubb13

HÄR / HÄR / HÄR / HÄR

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

 1. Karin H

  Klänningen vara bara så du & samma sak med toppen du älskar. 😍😍 Jag har börjat gilla grönt, gärna lite mörkare. Btw Supersnyggt med nya headern!!! 👍🏻

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Tack fina du!!! 🙂 Toppen jag älskar har jag sneglat på sen i början på våren men kom mig inte för att köpa den förrän den var på halva-priset-rean! Tur att den fortfarande fanns kvar 🙂 Nu finns den i höstiga färger också men jag tycker ljusrosa kan bli helt rätt på hösten också om man kombinerar rätt 🙂 Jag ska visa imorgon!

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här