Dagens outfit

– Inlägget är reklam för Bubbleroom och innehåller annonslänkar –

Just nu är det väldigt svårt att veta vad man ska ta på sig eftersom vädret är så knepigt. Idag var det grått och trist på morgonen så jag tog på mina skinnbyxor och en ny blus som jag har längtat efter att ta på mig. Jag kände mig superfin tills solen tittade fram vid lunch och jag plötsligt kände mig på tok för höstigt klädd. Det är inte lätt att matcha den här årstiden alltså!

img_0747
img_0746

Klicka på länkarna för BLUS och SKINNBYXOR!

Men jag älskar verkligen den här outfiten, särskilt skinnbyxorna som är stretchiga och bekväma. Om ni ska köpa något nytt denna hösten så tycker jag helt klart att ni ska satsa på dessa skinnbyxor! Blusen gillar jag också jättemycket. Jag tycker den matchade bra med skinnbyxorna, men funkar också till en svart kjol 🙂

Tips! Om du är ny kund får du 10% rabatt om du använder koden ”NEWWEB

 

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här