Okategoriserade

Dag 6 – Min dag

Idag har varit en riktig vårdag här i Göteborg! Jag skippade vinterjackan och tog min höst/vårjacka istället men det blev fortfarande för varmt så jag gick med den öppen. Härligt!!

Det var jätteskönt att få komma ut lite och för en gång skull så hade jag inte ont i fötterna när jag kom till stan, även om jag kände att dom var svullna… 🙂

Idag har jag klippt håret! Känns bra att få gjort lite sånt innan bebis kommer och jag tycker det är jättekul att få prata med min frisör lite 🙂 hon är hur skön som helst!!!

20130303-180736.jpg

Upp till frisören fick jag gå upp för den här superlånga trappan! Jag fick ta det superlångsamt för annars drar det så jäkligt i magen. Antar att det är sammandragningar jag får…

20130303-181450.jpg

Eftersom fötterna var på min sida idag och solen sken så fint så kändes det som jag kunde gå och kika i affärer hur länge som helst… Eller nästan i alla fall. Men efter några affärer så fick jag ju såklart megaont i fötterna. Men innan dess gick jag iaf och köpte gips-sats för att göra avtryck av bebis fötter dom första dagarna. Jag vill helst göra det när bebis är så nyfödd som möjligt, helst innan han har hunnit bli en vecka gammal.

20130303-182346.jpg

Sen gick jag till Åhlens och hittade en jättesmart och snygg förvaringspall som vi kan ha i hallen. Just nu har vi en klappstol som har gjort jättefula märken i golvet så det blir bra med den här förvaringspallen 🙂 Jag har inte packat upp den än men ni kanske får ett foto på den imon 🙂

Väl hemma igen blev jag sugen på pannkakor och stekte pannkakor i vår kassa stekpanna 😛

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.