Dag 08 av 30

8 dagar tog det exakt, innan kampen mot sockersuget började! Jag har inte saknat sockret nånting förrän nu, men nu sitter jag här och drömmer om min mörka choklad med hasselnötter i som ligger i kylskåpet. 😛 och mina lakritsar från en Twist påse som ligger på soffbordet…. Mums! Och om alla möjliga kakor som jag plötsligt har lust att baka… Fy vad jobbigt!!

Men nej, jag ska vara stark! Dom här 30 dagarna med World of Shape och Fitnessfighten ska jag fixa! Jag kommer inte göra några undantag överhuvudtaget! Släpper inte sötsuget så kokar jag lite te, det funkar oftast mot sötsuget 🙂

Här är vad som motiverar mig. En bild av en av vinnarna av Fitnessfighten:

20131008-201442.jpg

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här