CHOCKERANDE: Kinas metoder mot Corona-viruset

Asså har ni sett Dokument utifrån på SVT om Corona-viruset?! Jag kan knappt tro att det är sant, vad som pågår i Kina just nu! Det känns som att se på en sjuk film och det är svårt att ta in vad dom håller på med! Människor behandlas helt utan värdighet! Vittnen har filmat med sina mobiler när män i skyddsdräkter sliter ut familjer ur sina hemma för att dom har feber och skulle kunna vara smittade av Corona-viruset. Dom bär ut människorna som i panik försöker komma loss innan dom tvingas i skåpbilar för att köras iväg till överfulla sjukhus där dom garanterat kommer bli smittade om dom inte redan är det. På sjukhuset ligger både döda och levande människor på golven och en sjukskötare ringer i panik till sin chef och ber att få lämna sjukhuset. Han bönar och ber om att få bli sparkad!

Skärmavbild 2020-03-03 kl. 13.22.54
Skärmavbild 2020-03-03 kl. 13.22.16
Skärmavbild 2020-03-03 kl. 13.26.16

När man inte trodde det kunde bli värre SVETSAR poliser igen dörrarna till lägenhetshus så att människor inte kan komma ut! Ingen bryr sig om människorna som bor där har varken vatten, mat eller mediciner för att överleva trots att dom kanske är helt friska! De behandlas som boskap lämnade att dö! Är människoliv inget värt i Kina? En kvinna ropar på hjälp från sin balkong, hennes mamma håller på att dö, men eftersom dörren till hyreshuset är igensvetsad så kan hon inte komma ut. Detta är bland det värsta jag nånsin sett och det sker i Kina IDAG!

Relaterade Inlägg

3 Kommentarer

 1. Elin

  Är det verkligen sant!? ???? dokumentären om kriget i syren som var fruktansvärd!! var det knappt nån som brydde sig om, undra om politikerna bryr sig om detta.

  Svara
  • Emma

   Känns inte som nån bryr sig tillräckligt mycket om vad som händer i Kina och även om dom gjorde det så är ju Kina ändå en av dom allra mäktigaste staterna så det är tyvärr svårt att göra något ändå… Jag har inte sett dokumentären om kriget i Syrien, finns den fortfarande att se? Var hittar jag den?

   Svara
 2. Malin

  Såg den igår. Det är riktigt sjukt hur de som styr behandlar sina invånare. Jag såg ettbarnslandet för några veckor sedan och den var också riktigt sjuk – vad människor tvingades till. Men jag rekommenderar inte dig att se den nu när du är gravid, det är berättelser om hur kvinnor tvingades till väldigt sena aborter med mera. Sedan finns det ytterligare en på SVT play som handlar om deras poängsystem, men jag minns inte vad den heter, och det är också så konstigt. De verkar se på människor som robotar.

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här