Business chic fotografering

Alltså kolla vilka fantastiska bilder som Liselotte tog på mig i fredags! Sååå snygga bilder! Dom blev mycket bättre än vad jag föreställde mig i mitt huvud att dom skulle bli 🙂 Tusen tack Liselotte! Du får mig att känna mig så avslappnad och du är så duktig på att komponera ihop bra ljus och plats för att fota på 🙂

Jag har ganska många favoritbilder, dom två översta är mina absoluta favoriter tror jag. Jag trodde inte ens att jag kunde bli så snygg typ haha 🙂 Jag är nästan lite förvånad över mig själv 😛 Den längst ner till vänster känns som vanliga Emma 🙂 Det är ungefär så som jag brukar se ut på bild… tror jag 🙂

emma business-10
emma business
emma business-5
emma business-12

Relaterade Inlägg

6 Kommentarer

  1. E

    Supersnyggt! Bilden längst upp till vänster är helt klart min favorit. Stolt, skinn på näsan och glimten i ögat på samma gång! ?

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här