Bubblerooms black friday rea är igång!

– Inlägget är reklam för Bubbleroom och innehåller annonslänkar – 

Ni har väl inte missat att Bubbleroom redan har dragit igång med sin Black Friday-rea?! Dom kör med Black Week och just idag är det 25% rabatt på massor av klänningar! En av klänningarna jag köpte precis är faktiskt med på rean!

Jag älskar dessa klänningar! Sååå fina! Särskilt den i sammet i mitten – verkligen en favorit!

dsc09026
dsc09004
dsc09058

HÄR (black week!) / HÄR / HÄR

Och här kommer några jobboutfits som jag köpte sist. Jag älskar den isblå-skjortan! Jag hade på mig den under Ung Arena Eventet förra veckan. Skinnbyxorna är också en ny favorit 🙂

dsc08991
dsc09094
dsc09125
dsc09104

Tröja HÄR kjol HÄR / Blus HÄR / Tröja HÄR skinnbyxor HÄR / Top HÄR Kjol HÄR

Håll utkik på Bubblerooms hemsida för denna veckan kommer det vara olika kampanjer varje dag!

Relaterade Inlägg

11 Kommentarer

 1. Jenny

  Herregud blir mörkrädd, hur mycket kläder kan man behöva 🙈 förstår att de lite ingår i ditt jobb att hetsa till konsumtion men snälla gör planeten en tjänst å satsa på White monday istället 🌎👍

  Svara
  • Niki

   Jag håller med. Jag får total panik av allt de här. I helgen som var så var det black weekend. Sen pre black week o så black week o sen blir de black friday o sen cyper monday. Ja blir så sjukt stressad av allt detta, var jag än vänder mig så är det black nånting!

   Svara
   • Emma

    Ledsen att du känner så, du får scrolla förbi om du inte är intresserad. Jag hoppas att det inte stör dig för mycket 🙂 Kram!

  • Emma

   Hej! Tack för att du förstår mig och jag förstår din känsla också. Men jag tänker att det finns dom som behöver köpa kläder också för att det ska finnas något begagnat att handla. Jag säljer väldigt lite begagnat, istället skänker jag regelbundet klädpaket, möbler, prylar och mat till dom som behöver. Jag slänger aldrig något som fortfarande kan användas och är noga med att minimera matsvinnet. Det är bra att vi är fler som tänker på miljön, jag är glad att höra det 🙂

   Svara
 2. Elin

  Jag får inte upp länken till den svarta toppen. Det är grå tröjan som ko mer upp. Och dem vita längst till vänster kommer upp på båda länkarna till vita tröjorna 😅

  Svara
 3. Gunnel

  Helt off topic men kommer du ha en julkalender i år som du haft tidigare år? Jag har alltid tyckt att den har varit så bra och vet att förra året blev det ju ingen på grund av att det inte var ett så bra år för dig, men nu verkar du ha haft det bästa året någonsin (typ) haha så jag hoppas!

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här