Brasiliansk vaxning

Jag ska göra en brasiliansk vaxning. Ja, ni läste rätt jag ska göra en riktig j*vla brasiliansk vaxning. Jag är i Brasilien och varför inte liksom… Eller ska jag skriva VARFÖR I H*LVETE har jag gått med på detta!!! Jag har ingen aning vad jag har gett mig in på, vet ni det?

Jag skulle vilja att veta hur det känns, jag skulle vilja läsa mig till hur det känns och jag skulle gärna vilja höra att det inte gör så ont som jag tror. Om nån skulle fråga mig om det gör ont att föda barn så skulle jag svara ja, men inte alls på det sättet som du tror. För mig gjorde själva förlossningen mindre ont än vad jag trodde (eller kan komma ihåg)!

Så nu undrar jag om ni har gjort en brasiliansk vaxning? Hur ont gör det på en skala? Alltså, jag tycker att det här är läskigare än att föda barn!

Relaterade Inlägg

6 Kommentarer

 1. Linda

  Jag hade nog lite jobbigare förlossning än dig men hag kan nästan säga att vaxning gör nästan lika ont. Fast en helt annan typ av smärta. Så klart känns det olika för olika människor. Det är bra att vara blond vet jag för då är inte stråna lika grova. Men det gör sjukt ont plus att man vet att man har x antal drag kvar innan det är klart.

  Svara
 2. A

  Jag gör det kanske varannan månad . Det gör väldigt ont ,första dragen ,sen är det okej. Om det är en duktig vaxare går det snabbt. Jag vaxar även ben hos professionell. Gör inte lika ont.

  Svara
 3. R

  Tänker inte ljuga för dig, det gör jävligt ont! Har gjort brasiliansk vaxning vid två olika tillfällen av två olika personer och bägge gångerna så ville jag dö. Dock så gick det ganska snabbt, max 30 minuter och resultatet höll i cirka 4 veckor innan håret började växa tillbaks. Det tog typ 2 månader innan allt hår var tillbaks haha. :p Personligen så tycker jag att det var värt smärtan och om du behöver raka dig ofta så rekommenderar jag dig denna behandling. 🙂 lycka till!

  Svara
 4. R

  Linda, det där om att hårstråna inte är lika grova om man är blond är en myt. Hårstråna blir grövre ju mer man rakar sig, har inget med ursprung eller hårfärg att göra.

  Svara
 5. Angie

  Det gör ont MEN det är hanterbart.
  Själv tycker jag att vaderna gör ondare att vaxa.
  Ju längre hår du har, desto ondare gör det.
  Jag vaxade mig 1 gång när det hade blivit lite för långt men jag tänkte att äsch det gör väl inget, det gör jag aldrig om!
  Man kan bli väldigt prickig samma dag och dagen efter, så någon bikini vill man inte gå i då.
  Resultatet gör att man vill göra om det för man slipper stubb redan dagen efter 😛
  Lycka till!

  Svara
 6. Emilia

  Smärtan är inte så farlig. Klart det gör ont, men inget som du inte kan hantera. Utmaningen är slappna av samtidigt. Är man avslappnad gör det mindre ont. Däremot är det stor skillnad på hur vaxaren går till väga. Första gången skulle jag stå på alla fyra när hon vaxade mellan skinkorna. Därefter har jag gått till ett annat ställe där man ligger på sidan i stället. Mycket bättre. Nu går jag ca var 5 vecka, det gör knappt ont längre o resultatet är fantastisk. Jag tycker också att det är värre att vaxa vader o smalben.

  Lycka till!

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här