Bokat och klart!

För några veckor sen fick jag en VIP-inbjudan från Loppi till deras Loppi Christmas Event! Jag bestämde mig direkt att jag skulle gå och nu igårkväll bokade jag biljetterna och allt! Jag hittade inga superbra tågbiljetter så det slutade med att jag bokade flyg istället, men sista hemresan var så himla tidig så det fick bli en hotellnatt i storstaden. Lucas ska också med, han ska vara minimodell på Polarn o. Pyrets modevisning, så jag kände att det blev en lång dag för honom om vi skulle åka tur och retur till Stockholm på en och samma dag.

Gud vad skoj det ska bli! Lite pirrigt också att flyga med Lucas första gången! Men mest skoj!

20131101-000226.jpg

Ska bli super skoj med eventet också! Det är mitt första bloggevent! Ses vi där?

Relaterade Inlägg

En kommentar

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här