Boa-period

Idag har jag varit på IKEA och shoppat med Siranee. Vi hade jättekul och strosade runt länge och tittade på allt och blev en tusenlapp fattigare 😛 Jag hade helt glömt bort det hemska som hände i Västerås och IKEA i bäckebol var fullsmockad med folk idag, trots det som hände. Usch, det känns otroligt tragiskt och hemskt att fridfulla människor ska råka ut för sånt här på en plats som IKEA! Världen vi lever i är grym 🙁 Jag får be om ursäkt iförväg för att jag bloggar om IKEA-shoppingen just idag.

 

Jag är lite inne i en boa-period just nu. Bara denna och förra veckan så har jag köpt gardiner till Lucas, 2 st påslakan till Lucas, Brimnes sänggavel till vårt sovrum, nytt täcke till Lucas och stödbräda till Lucas säng. Idag köpte jag sänglampor, ny kökslampa och lite kryddväxter. Jag köpte även lite specialglödlampor till lampor här hemma som inte fungerar på länge. 

 

Jag har typ aldrig tyckt att det är roligt att inreda och boa. Jag brukar mest tycka att det känns stressande, jobbigt och dyrt för det är alltid så mycket man behöver. Men nu känns det inte alls så! Nu är vi ju snart färdiga med hemmet och då känns det så himla bra för varje pusselbit som faller på plats 🙂

Det som är kvar nu är nya madrasser till Lucas säng. Lucas madrasser ska sedan till vår säng som är superhög så den ska vi sänka. Det kommer bli så bra 🙂 Och så ska jag köpa en hylla till Lucas rum, lite förvaringskorgar, nån tavel- eller boklist. Till vårt rum ska jag köpa en byrå och sätta upp nån snygg tavla eller foton. Till vår walking closet ska jag köpa en eller två Kallax-hyllor till och till fönstret i köket ska jag köpa en lampa 🙂 Till hallen vill jag ha nån hylla och jobba lite mer på vår fotovägg, sen är jag nöjd 🙂 Så skönt att vet vad man vill ha!

Relaterade Inlägg

6 Kommentarer

 1. Jenny

  Det är underbart att boa! Jag är en riktig boare. 😉 Speciellt nu när vi flyttar in i nya huset om ett par månader…förstår inte hur jag ska ha tid att jobba då hahahaha.
  Kram

  Svara
 2. Diana (La Madre)

  Vad fint skrivet av dig, tusen tack för dina ord, det värmer och ja mitt mål är att sprida nätkärlek för att motarbeta näthat. <3 Tyvärr är det många som stör sig på det, på mitt sätt att marknadsföra min blogg och mina kommentarer, trist, men men så är det väl. Sedan jag kom hit till ViMedBarn har jag bara fått mer hat än nått annat. :/
  Glad att det finns någon som uppskattar mina ord i alla fall. 😀
  Ha en underbar dag <3

  Svara
 3. Niki

  Jag måste bara fråga.. Hur har du råd? Det känns som att så många shoppar o gör grejer o allt kostar ju pengar. Ni var ju på världens resa nyss också. Jag är själv väldigt insatt i min ekonomi och förstår som sagt inte hur folk har råd, det är något jag tänker på ofta. Om det inte är för personligt, skulle du vilja skriva om hur er budget ser ut, typ som dom gör på lyxfällan? Så kanske man kan få lite bra tips!

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här