Blixtrea – 20% extra på rean!

– Inlägget är reklam för Bubbleroom och innehåller annonslänkar –

Idag och imorgon är det blixtrea med 20% extra på rean på alla överdelar! Det finns så mycket fint så ni måste nästan gå igenom allt, men jag har ändå valt ut mina favoriter 🙂 Passa på att köpa lite nya blusar att ha till jobbet nästa år 🙂 Använd rabattkoden “STYLE” så dras 20% av från alla överdelar på rean!

topp3
topp5
topp1
topp4

HÄR / HÄR / HÄR / HÄR

topp6
topp7
topp8
topp2

HÄR (denna har jag! Ännu finare i verkligheten) / HÄR / HÄR / HÄR

Den sista passar väl inte till jobbet haha! Men den står högt på min “vill-ha”-lista! Syns det att jag älskar spets och sidentyg förresten? Just nu är det mina favoriter 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här