Blev inte som planerat

Fredagen blev inte alls en sån där lugn dag som jag hade planerat. Nej, den blev faktiskt ännu bättre! Efter Williams BVC-besök i fredags träffade jag nämligen Eunice och Sabina (som födde sin G på samma dag som min W – vi lärde känna varandra på en gravidfika en gång innan corona) för en playdejt på Världskultursmuseet 🙂 Japp, det blev Världskultursmuseet två dagar i rad. Det var Isadora som bestämde och det hade jag absolut inget emot. Jag älskar Världskultursmuseet! Jag tycker allt är så enkelt där. Det finns skåp att låsa in sina grejer, barnvagnslås, god buffémat till alla vuxna och en rolig annorlunda men lekfull utställning till barnen.

Barnen ritar var saknad känns i kroppen, men istället blev det en bild på den Isadora saknar, sin morfar ♥️

Det här trädet är så coolt och stämningsfullt! Det är gjort av plaströr och ljusslingor!

Efter Världskultursmuseet gick vi till Jollyrooms lekrum på Gothia Towers (precis som dagen innan) men den här gången så blev det mycket roligare för Isadora hade ju en lekkamrat, Sabinas dotter 🙂 Dagen innan fick hon ju hålla tillgodo med sin trötta mamma, men nu blev det lek på riktigt!

Vi stannade till tjugo i fyra och då var det verkligen dags att gå hem. William var lite kinkig och verkade ha ont i låren efter att ha vaccinerats samma dag och jag var tvungen att skynda mig hem oavsett.

På kvällen lagade vi vår Arrabiata tillsammans samtidigt som vi smuttade på goda drinkar. Till maten blev det rött vin 🙂 Jag älskar verkligen våra fredagar 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här