Fjärde graviditeten

BF+10 och dagens status

Idag är det som sagt BF+10 och dagens status är sådär. Jag har väldigt lite hopp om att bebisen ska komma ut och försöker snarare ställa in mig på den där igångsättningen på lördag. Just nu sitter jag här på soffan och dricker hallonbladsiste, bloggar, lyssnar på musik och myser. Lucas är i skolan och Isadora leker på sitt rum. I eftermiddag har jag planerat att ta ett städröj här hemma. Jag har varit ganska passiv dom sista veckorna och det är tungt för Victor att hålla efter över allt på egen hand. En liten del av mig hoppas så klart att städningen ska dra igång förlossningen, men merparten av mig har redan gett upp. Hur som helst, så är det ändå värt att städa – jag kommer ju aldrig ångra att det är ordning här hemma 🙂

4 Comments

 • jen

  Förstår att du har de jobbigt nu men kom ihåg att detta bara är några få dagar av ditt liv, när bebisen kommer så kommer du glömma dessa jobbiga känslor. Ta hand om dig sålänge, det är okej att känna som du gör! Köp en god glass och lägg dig och kolla på en film du gillar.
  Hoppas att allt går som du vill, om inte så är det också okej ni kommer snart att ha en underbar liten bebis hos er!
  <3<3<3<3<3<3<3!!!

 • Maria

  Hej och tack för en mysig blogg! Jag tror att bebis väljer att titta ut imorgon, den vill absolut att 21augusti ska bli er dag tillsammans alla tre i framtiden!?(Så då måste ni också gifta er då!?)Kram och Lycka till!

 • Emma

  Nyfiket väntar jag på uppdatering om bebis var så vänlig att den lät bli att komma på blivande bröllopsdagen eller inte. Förhoppningsvis drar det igång nu om inte annat så att det redan är på gång när får en för igångsättning kommer.?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.