Beställde mat på engelska

Åh, jag är sååå stolt över min 6-åring! Han är en pratglad kille som oftast inte är ett dugg blyg, men ibland så tar det emot även för honom. Så var det när han ville ha nya pommes frites eftersom han tyckte att dom sista pommes var hårda. Jag sa att han kunde beställa det själv men det ville han först inte. Jag pushade honom lite och sa ”Jo, du kan!” och märkte att han lockades av tanken att göra ett försök att beställa själv. Jag lovade till och med att jag skulle skriva om det i hans sommarlovsbok som han ska ta med sin första dag på den nya skolan. Det avgjorde det hela och han gick iväg och bad om ”french fries” och fick en påse med pommes. Sååå stolt han var! Och så stolt jag blev att han vågade beställa på engelska! Min stora kille! ❤️

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här