Bebisfotografering

Idag kom vår kära fotograf Sabine Schnell från Makalösa Minnen och fotade Lucas igen 🙂 Det är verkligen kul att dokumentera hans uppväxt med så mycket fina bilder. Den här gången passade jag också på att fråga om vi kunde ta några bilder med mig och Lucas till en ny header.

Dessie, en av läsarna, har ju så snällt erbjudit sig att hjälpa mig med min header! tack! Jag har inte lyckats bestämma mig för vilken av bilderna jag hade som jag skulle använda på headern så därför har jag inte mailat dig än. Men det blir nog nån av bilderna vi tog idag 🙂 Jag har en gång varit riktigt bra på photoshop och jag vill gärna bli det igen så jag tänkte faktiskt försöka själv först 🙂 men blir det inte bra så får du ett desperat mail!

Efter fotograferingen var Lucas helt slut och slocknade på soffan! Haha!!! 🙂

20130609-181357.jpg

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. jenna

    Vad skulle du säga att ett barn kostar hittills i månaden? Och även innan han kom.

    Svar från Emma: Vi sätter undan 2000 kr i månaden till Lucas varje månad. Men han kostar absolut inte så mycket i månaden! Så då sparar vi det som vi inte behöver just nu till till exempel babysim i höst, nya kläder i andra storlekar, sulky som eventuellt ska ha i Brasilien och annat som han kan behöva. 1000 kr i månaden räcker gott och väl till bebis varje månad och du klarar dig säkert på 500 kr också om du inte behöver köpa kläder eller mjölkersättning. Hur menar du med innan han kom? Vad allt kostade inför att han skulle komma kan du hitta här: http://minbebis.com/blogg/emmaemma/vad-kostar-bebis/

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här