Magen,  Tiden efter förlossningen

Bebisbubbla

Vi lever i en riktig bebisbubbla här hemma just nu! Tänk att vi är fyra i vår familj nu! Det känns som familjen är så himla komplett, men minst ett till barn vill vi ha, men just nu känns det som att vi är fulländade på något sätt 🙂 Lucas är jättesnäll mot Isadora och helst vill han inte att hon ska sova alls. Han vill klappa på henne, hålla henne och mysa med henne hela tiden. Lucas är fortfarande lite tät i näsan, men allmäntillståndet är bra så vi har haft en jättebra dag här hemma. Imorgon kan vi lämna Lucas på dagis om vi vill, men vi vill inte det. Vi har bestämt att vi ska lyssna på Lucas signaler och märker vi att han behöver komma iväg och träffa kompisarna på dagis, ja, då lämnar vi honom några timmar. Men just nu märks det så tydligt att han gärna vill vara med sin lillasyster. Så imorgon tänkte vi hitta på något utomhus hela familjen. Om vi har lite tur med vädret så blir det en sväng till Slottsskogen eller så kanske vi provar Positivparken i Frölunda.

Åh vad jag ser framemot den här föräldraledigheten! Graviditeten slutade väldigt bra, men jag gick igenom en ganska tuff period så nu känns det som jag kan börja på ny kula och har ny energi att njuta av mina två skatter, Lucas och Isadora!

Här kommer sista ”gravidbilden” i dom legendariska shortsen 🙂 Nu är Isadora på utsidan av magen istället för på insidan 🙂

9 Comments

 • Solin

  Ååå vad mysigt det ser ut. Just nu läser jag din blogg för att få lite pepp att också komma dit där du är. Tyvärr har det kommit lite törnar på vägen även för mig. En morbror som gick bort i torsdags och sen kom pojken hem magsjuk? Magsjuka är ju inget man vill åka in till förlossningen med och jag vill inte komma hem med bebis till magsjuka. Så bebis får gärna vänta lite till. Men förhoppningsvis är allt bra där inne i magen och det är ju det viktigaste ?
  Stor kram till er❤️

 • Eva-Leena

  De låter som ni har de jätte mysigt, kul att Lucas också får vara hemma imorgon och ni alla fyra kan göra något utomhus! 🙂 Och vilken söt bild på Isadora! ❤
  Ha de bra, kram!

 • Anna

  Hej,
  Vilken trevlig blogg du har som på att spännande sätt tar upp intressanta och lärorika ämnen om graviditet och föräldraskap. 🙂

  Vad härligt att höra att det gått bra mellan syskonen och att ni känner er ”fulländade” som familj nu även om ni önskar fler barn i framtiden.

  Om du har lust får du gärna skriva ett inlägg om syskon och t.ex ta upp vad du ser för fördelar respektive nackdelar med att få barnen tätt respektive längre emellan. Om det hade gått att bestämma helt själv, vad hade de optimala åldersskillnaden mellan barnen varit enligt dig (gissar på att du önskade att ha barnen tätare än det blev med tanke på ditt tidigare missfall, eller det kanske inte var planerat den gången?)? Hur många barn önskar ni att ha och skiljer det något mellan din och Jairs önskan?

  Hoppas att du får en bra dag och kan njuta av bebisbubblan 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.