Okategoriserade

Beach outfits + rabattkod

– I annonssamarbete med Ellos –

Sommaren närmar sig med stormsteg nu och det är bara 3 veckor kvar till vår Cypern-resa! Guuuuud vad jag längtar! Jag har redan börjat gå igenom vad jag ska packa. Jag har massor av fina sommarklänningar att välja på, men nästan inga strandplagg så det kan jag unna mig med gott samvete 🙂 Jag såg att Ellos har fått in massor av nytt, bl.a. fina klänningar, strandkjolar och bikinis. Jag blev väldigt förtjust i deras omlottkjolar som är väldigt smidiga att ha till stranden. Min favorit är helt klart leo-sarongen! Såååå snyggt leopardprint och så kostar den bara 199 kr!

ell10
ell8
ell9
ell5

HÄR / HÄR / HÄR / HÄR

På tal om billigt så har jag en grym rabattkod till er! Ange koden ”460008” så får du 40% rabatt på dyraste varan på ett köp, inklusive externa märken. Giltig t.o.m 31/5 och gäller endast ordinarie priser.

Jag skulle gärna vilja ha alla tre omlottkjolarna och kombinera dom ihop med färgglada bikinis som dessa. Jag gillar Ellos bikinimodeller där flera bikinitrosor har bredare kant. Jag gillar också BH-modellerna som man kan ta av axelbanden på. Favoriten är helt klart den med leoprint! Sååå snygg!

ell15
ell18
ell16
ell13

BH + Trosa / BH + Trosa / BH + Trosa / BH + Trosa

Klicka HÄR för att komma till Ellos!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.