Bästa tipset för hårömma barn (och vuxna)!

– Innehåller annonslänk –

När Isadora var bebis skrev jag och tipsade om en utredningsborste som heter Tangle Teezer. Den är jättebra för hårömma barn (och vuxna!) och funkar till alla möjliga hårtyper. Ja, den fungerar till och med på afro! Idag kom Ian till mig och sa att han älskar min Tangle Teezer och att han vill köpa med sig såna till Brasilien! Jag har sett att han använder den för det är alltid en massa svart krulligt hår i den när Ian har duschat, men jag visste inte att han tycker om den så mycket. Det var väldigt roligt att höra 🙂 Jag tycker att Tangle Teezer är helt fantastisk och att alla med hår borde ha en sån hemma! Haha! Jag kanske borde förtydliga att jag har inget samarbete med Tangle Teezer. Jag har köpt alla mina Tangle Teezer för egna pengar utan rabatt eller liknande 🙂

Jag har använt Tangle Teezer sen Lucas var liten, efter tips från Matilda Milano som har barn med väldigt krulligt hår. Jag var väldigt skeptisk för att jag tyckte att dom såg så konstiga ut, men jag köpte en och provade och märkte att Lucas inte längre fick ont när jag borstade hans hår med den. Efter ett tag så provade jag den på mig själv också, men fattade inte riktigt hur den skulle användas förrän min frisör sa att det är i duschen som den gör underverk! Det hade hon helt rätt i! Nu använder jag den varje gång som jag ska balsamera håret och jag kan på riktigt inte duscha utan den. Mitt hår blir som svinto efter att jag har schamponerat det och då behöver jag min Tangle Teezer för att reda ut håret utan att det går sönder. Ja, för det är en av fördelarna, Tangle Teezer sliter mycket mindre på håret.

Jag har använt Tangle Teezer på Isadora ända sedan hon var riktigt riktigt liten och hennes hår var kortare än vad det är på denna bilden 🙂

Har ni hårömma barn eller är ni själva hårömma? Vad har ni för knep?

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. Sofie

    Jag använder också Tangle Teezer och älskar det 🙂 Bästa borsten för mitt hår, som är tjockt – men med tunna hårstrån. Jag har också alltid varit håröm och nu för tiden är det nästan så att jag tar med mig borsten till frisören 🙂 haha…

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här