BÄSTA tipset för att få långt hår!

– Inlägget är reklam för Eleven och innehåller annonslänkar –

Nu har jag använt mig av Olaplex i snart två år och det har verkligen gjort enorm skillnad för mitt hår! Jag har försökt få mitt hår att bli längre så länge jag kan minnas. Mitt mål de senaste 10 åren är att få tillräckligt långt och friskt hår att det täcker bröstvårtorna precis efter ett besök hos frissan. Jag har testat alla möjliga råd, dyra schampoon, hårinpackningar, kokosolja, inte föna eller platta, klippa mig var tredje månad, solhatt på sommarn, inte doppa håret i pool- eller saltvatten, inte använda tofs – you name it! Det enda som verkligen har gjort resultat är att behandla håret med Olaplex! Jag har bara gjort en Olaplex-behandling i halvåret, det har faktiskt räckt! Se själva på bilderna, det har verkligen gjort resultat så nu har jag köpt hem Olaplex så att jag kan göra det hemma emellan klippningarna 🙂

Just nu har Eleven en kampanj med rabatt på just Olaplex så passa på att köp din hemmabehandling: Olaplex No.3 Hair Perfector för endast 254 kr! Du får mer rabatt ju mer du handlar 🙂
Denna kur är en inpackning som är idealisk att använda 1-2 gånger i veckan och inför varje frisörbesök för att förbereda och vårda håret ordentligt.

Här kommer fyra bilder på mig som jag har tagit direkt efter jag har varit hos frissan. Jag tycker nästan det ser ut som jag har fått en hårförlängning, så stor skillnad är det på mitt hår!

img_1009
org_dsc01740
dsc09677
dsc02682

Oktober 2018 / Mars 2019 / November 2019 / Juni 2020

Hemligheten med Olaplex är att den hjälper till att sammalänka hårets svavelbindningar. Detta resulterar i ett starkare och friskare hår. Så här står det om Olaplex hos Eleven: “Den patenterade molekylen kan liknas med ett spindelnät, ett nät med många trådar är mycket starkare än ett nät med få trådar. Olaplex hjälper håret att skapa fler ”trådar”. Olaplex flyttar gränserna för vad som är möjligt att göra med ett hår utan att äventyra hårets kvalitet.

Om du köper ännu fler produkter från Olaplex får du ännu mer rabatt:
-15% vid köp av 1 produkt
-20% vid köp av 2 produkter
-25% vid köp av 3 produkter
Erbjudandet gäller t.o.m 18/7

En annan grym fördel med Olaplex är att håret blir bebismjukt och följsamt! Och med deras egna shampoo och balsam håller effekten ännu längre 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här