Bästa jeansen!

– Inlägget är reklam för Bubbleroom och innehåller annonslänkar –

Nu är höstmodet på intåg och jag bara älskar höstmodet 🙂 Jag älskar sommarn också – det är min favoritårstid, men jag tycker nog att höstmodet med kappor, snygga jeans, stövlar etc är snäppet bättre 🙂 Jag älskar tighta jeans, men dom MÅSTE vara sköna och får inte klämma eller skära in i sidorna, men samtidigt så vill jag att dom sitter där dom ska så att inte rumpspringan syns när man i tid och otid måste böja sig för att hjälpa barnen med saker. Jair kallar det för “cofrão” och skojar om att han ska stoppa en peng där så då vill man helst inte visa upp rumpspringan haha!

Förutom shapingbyxorna som jag tipsade om för ett par veckor sen så har jag två nya jeans som gör precis det som jag vill. Dom är tajta, men superstretchiga så dom skär inte in sidorna och dom åker inte ner och visar rumpspringan när jag sätter mig på huk. Jag testar ALLTID sitta-på-huk i alla byxor jag köper innan jag bestämmer mig 🙂

Jeansen jag har på mig är dessa LÄNK men jag har även köpt dom i svart LÄNK och dom är precis lika bra som dom blå 🙂 Kavajen jag har på mig hittar ni här LÄNK. Solbrillorna hittar ni här LÄNK!

Tack Malin för bilderna ❤

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

    • Emma - På Smällen!

      Tack 🙂 Jag letar jämt efter snygga, men SKÖNA jeans och byxor. Jag är trött på kläder som man måste ligga ner för att kunna stänga och sånt trams. Jag vill kunna sitta ner i mina byxor utan att känna att jag behöver knäppa upp en knapp 🙂 Dom här är kanon!

      Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här