Bästa amningsbhn för BB-väskan – på rea!

Jag älskar januarirean! Jag hittar alltid mycket på just januarirean, jag brukar faktiskt shoppa mer än vad jag har gjort i år, särskilt barnkläder. Men nu har jag passat på att fynda lite mamma-/amningskläder till mig själv. Det här blir ju förhoppningsvis ett år med amning så då kan det vara bra med lite påfyllning i garderoben! Eftersom jag vet att många av er är gravida så tänkte jag passa på att tipsa när jag fyndar något, kolla in min instagram för en riktigt snygg amningstopp från LoveMilk för ynka 149 kr, eller klicka HÄR!

Dagens andra tips är att dom just nu har 20% rabattBoobs amningsbh Fast Food  på Babyland! Jag hittade den här cerisea för bara 279 kr, HÄR! Och vet ni, alla vanliga storlekar finns fortfarande kvar!    

Jag vill inte pracka på er att köpa om ni inte vill, men jag vill bara säga det här. Men först måste jag förklara att det här inlägget är helt osponsrat och jag har inget pågående samarbete med Boob eller Babyland så detta är helt enkelt inget mer än ett tips från mig 🙂 Jag har provat 7 olika amningsbhar och bara en enda var bekväm nog direkt efter förlossningen och precis när mjölken rann till. Därför är mitt tips så här:

Satsa på att köpa en enda amningsbh, alltså en Boob Fast Food, packa ner den i BB-väskan och ha den första tiden. Efter förlossningen kunde jag inte ha något som klämde under brösten, jag hade jätteont där, så amningslinnena jag hade köpt var helt omöjliga att använda. Om jag inte hade haft min Fast Food så hade jag fått vara utan BH (stackars bröstvårtor). När mjölken rann till så gick det fortfarande inte att använda amningslinnena. Brösten var som två stenhårda, ömma sillisar. Den enda BHn som gick att använda var Boobs Fast Food. Det tog cirka 1-2 veckor innan jag kunde använda andra BHar och amningslinnen. Brösten blev lite mindre när amningen hade kommit igång och vill man ha fler amningsbhar så är det perfekt att beställa det då, annars riskerar man ju att köpa fel storlek. Boobs Fast Food BH är väldigt flexibel och stretchig så den anpassar sig om brösten blir väldigt stora, i alla fall om man har valt hyfsat rätt storlek 🙂 I början blev mina bröst säkert 2 kupor större eller kanske ännu mer och det fixade Fast Food galant. BHn är också anpassad att använda under graviditet och tack vare det stretchiga materialet så gjorde det inte att ha på sig den trots att jag var så öm under brösten.

boob fast food amningsbh rea

Jag köpte en cerise Fast Food till min BB-väska. Jag har en vit sen innan, men den är VÄLANVÄND så det kändes inte så kul att packa ner den. Jag ska prova att tvätta rent den med lite vit-tvättmedel 🙂

Relaterade Inlägg

3 Kommentarer

 1. Maja

  Beställde en nu efter ditt ock många andras tjat/ lovord 🙂 körde nästan bara amningslinnen förra gången för bh-n jag hade va så obekväm :p

  Svara
 2. Lin

  Hörde också massa gott om den så Köpte den förra graviditeten och hatade den. Spännet bak skavde SÅ mycket! Men det är ju, såklart individuellt. Men en annan erfarenhet av samma amningsbh! 🙂

  Svara
  • Emma - På Smällen igen!

   Nej!! Fy vad tråkigt! Jag har aldrig känt att nåt har skavt där bak. Var det med eller utan hyskförlängare? Hur som helst så kan det ju vara nåt för alla som köper att testa innan man rycker av alla prislappar och sånt. Köper man på nätet så kan man ju skicka tillbaka om man inte gillar den. Tack för att du delade din erfarenhet!

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här