Bara 0,5 kg kvar!

Igår stod vågen på 63,5 kg. Alltså bara 0,5 kg kvar till mitt mål!!!! Känns fantastiskt!!! Jag är rätt så nöjd nu, även om jag inte uppfyller målet, men samtidigt så känns det fånigt att nöja sig nu när jag är så fruktansvärt nära! 2 veckor kvar, får se om jag hinner tappa det sista halvkilot!

20131216-085204.jpg

Nu har jag inte tränat på ett bra tag! Närmare bestämt 1,5 månad! Kanske skulle jag ta mig iväg till gymmet ikväll. Får se vad Jair säger när han kommer hem. Han är ganska så förkyld men blev övertalad att komma till jobbet ändå 🙂 Hans chef verkar störtskön, han skrev ett sms till Jair och typ bad honom komma ändå och sa nåt i stil med ”Jair min vän, håll ut bara 5 dagar kvar sen är du ledig”. Jair tog sig i kragen trots förkylning och gick iväg imorse! Gissar att han är ordentligt trött när han kommer hem så då kanske det inte är läge att sticka till gymmet. Vi får se.

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här