Okategoriserade

Babymobil till sängen

Jag har tänkt lite på vad jag ska köpa för babymobil till sängen och till vagnen och så. Jag vill ju helst inte köpa nåt bara för att det hänger lite roliga gubbar eller så. Helst vill jag ha nåt som är vi eller som jag verkligen tycker är snyggt o roligt för bebis!

Och så såg jag den här fina babymobilen i senaste ”jag är gravid”-tidningen! Visst är den fin!!! Så nästa gång jag kommer ska jag o mormor vara lite extra avancerade o själva tova regndroppar i tre olika färger o sen göra ett moln och få ihop den här fina babymobilen! Jag tycker den var jättefin och gullig!

20121110-002720.jpg

20121110-002727.jpg

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.