Okategoriserade

Äntligen gardiner!!!

Nu har vi bott i vår lägenhet i 10 månader och det togs till igår att få upp den nätsista gardinen! Jag har fortfarande Lucas rum kvar att sätta upp gardiner, där har jag inte fixat nånting än. Men nu förra veckan så satte jag i alla fall upp gardiner i alla andra rummen. Wow vilken skillnad!!! Nu är det riktigt hemtrevligt när hemma och inte alls så sterilt!!! 🙂 Jag är verkligen kanonnöjd! 

 Så här blev det:  

Och en turkos trådgardin i lilla fönstret för att matcha den stora surfvågen på väggen 🙂

  

Och vårt sovrum:

 

 

Nu är nästa grej att fixa i Lucas rum, men det får bli till hösten 🙂 än så länge leker ju Lucas ändå bara i vardagsrummet 🙂 vi har förresten bytt sovrum. Just nu sover jag och Lucas i det stora sovrummet och Jair sover i Lucas rum. Anledningen är att det är alldeles för varmt att sova alla tre i det lilla sovrummet och Jair sover bäst själv nu sista veckan på semestern. Lucas har sovit lite oroligt dom senaste nätterna i sitt sovrum, jag tror det beror på att det är för varmt för jag har inte heller kunnat sova ordentligt.

Jag ska ta en bild på köket imorgon också 🙂 Förresten, skulle ni tycka det var intressant med ett videoblogginlägg på hur vår lägenhet ser ut? Är lite sugen på att göra ett sånt 🙂

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.