Äntligen är våroutfitsen här!

– Innehåller reklam genom annonslänkar för Bubbleroom –

Vilket underbart väder det har varit både idag och igår! Igår hade vi 21 grader varmt i Göteborg, helt otroligt med tanke på att det var iskallt på morgonen! Men nu känns det som våren äntligen är här! Jag har tagit fram mina vår/sommarkläder och rensat ut alla vintriga kläder från garderoben. Det kom fram massor av kläder som jag hade glömt bort att jag hade, jag älskar såna överraskningar! Nu vet jag exakt vad jag behöver komplettera med för att se fräsch och snygg ut på jobbet 🙂 Jag har spanat på nya kläder jag vill ha i flera veckor nu, en del har sålt slut under tiden jag har väntat på lönen, men allt här nedan är fortfarande kvar 🙂 Om vädret fortsätter så här så lär det sälja slut som smör i smälter i solsken (eller hur man nu säger) så därför beställde jag mina absoluta favoriter innan jag postade det här inlägget 🙂

bubbleroom chiara-forthi-emilia-top-offwhite
bubbleroom-vila-lianna-ls-top-peach-blush
bubbleroom-chiara-forthi-soprano-top-red
bubbleroom-chiara-forthi-cashmere-feel-cozy-wrap-light-pink_4

LÄNK / LÄNK / LÄNK / LÄNK 

bubbleroom-brienne-blazer-dusty-pink
rut-circle-eleonor-singoalla-top-lt-blue-combo
bubbleroom-vila-sommi-34-sleeve-lace-top-snow-white
bubbleroom-chiara-forthi-lanetta-peplum-top_3

LÄNK / LÄNK / LÄNK / LÄNK 

bubbleroom-ichi-charis-long-sleeve-cloud-dancer_6
bubbleroom-only-natalia-ls-wrap-top-pink-peacock
bubbleroom-chiara-forthi-ultrasoft-rib-top-white
bubbleroom-chiara-forthi-michelle-lace-top-rose-tan

LÄNK / LÄNK / LÄNK / LÄNK 

Matcha med jeans eller en snygg kjol! Dessa är med på min vill-ha-lista!

bubbleroom-77thflea-sandy-superstretch-white_5
bubbleroom-77thflea-sandy-superstretch-light-pink_2
vila-nandi-wrap-midi-skirt-adobe-rose
bubbleroom77thflea-bianca-superstretch_16

LÄNK / LÄNK / LÄNK / LÄNK 

Just nu är det fri frakt när man handlar över 299 kr! Om du är ny kund får du dessutom 10% rabatt om du använder koden “NEWWEB” Passa på 🙂

 Idag köpte jag flera saker som är med i det här inlägget, tre överdelar och en underdel. Jag hade tänkt att skriva vad av alla saker som jag har köpt, men sen kom jag på att det vore roligare att få veta vad av allt detta som ni tror är mina favoritgrejer? Det är nämligen så att jag verkligen är jättefäst vid en åtminstone en outfit från det här inlägget. Den skriker verkligen “EMMA”!

 Vilken tror ni att det är?

 

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

    • Emma - På Smällen!

      Rosa byxorna var helt rätt 🙂 Toppen som skrek mitt namn är den vita längst upp till vänster 🙂 Men jag köpte även den röda och den ljusrosa blusen i satintyg i den översta raden 🙂

      Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här