Äntligen är trapprenoveringen HELT klar!

Det är ju perfekt tajming att både starta nya projekt och slutföra gamla när man är höggravid! Åtminstone tycker min hjärna det, för det är samma visa varje gång jag är gravid. Jag får liksom massor av extra ork framåt slutet och bara gör och gör. Vi har slutfört alla gamla renoveringsprojekt som aldrig slutfördes och vi har rensat ut varenda litet skrymsle! Det har aldrig varit sån ordning som det är här nu och jag bara NJUTER!

Trappan till övervåningen blev helt klar idag när vi satte dit trappmattan. Det blev verkligen så snyggt! Dessutom är trappan lite mer säker nu när man inte halkar lika lätt i den som när golvet var alldeles glatt 🙂

img_8878
dsc02832

Före (här hade jag målat vartannat steg) – Efter

Nu fattas bara ett trappräcke och en blomma på avsatsen där trappan kröker sig 🙂 Men det är inget som jag kommer ta itu med nu, det händer när det händer helt enkelt 🙂

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här