Ännu fler vårnyheter med 20% rabatt!

– Inlägget är reklam för Bubbleroom och innehåller annonslänkar – 

Imorgon är det sista chansen att handla vårnyheter hos Bubbleroom med 20% rabatt 🙂 Jag har spanat in ännu fler favoriter i pastelliga färger som kommer passa perfekt i vår! Älskar dessa stickade tröjor! Sååå fina färger 🙂

vår13
vår12
vår27
vår14

HÄR / HÄR / HÄR / HÄR

Den svarta toppen var ju bara så snygg! En riktig partyblåsa om man kombinerar ihop med en snygg skinnkjol, men funkar också under kavajen en vanlig jobbdag 🙂

vå1
vå2
vå3
vå4

HÄR / HÄR / HÄR / HÄR

Dessa byxor är mina absoluta favoriter av alla byxor jag nånsin har testat! Dom är stretchiga, tappar inte formen och håller färgen otroligt bra, även dom svarta byxorna. Jag är sååååååå nöjd! Jag köpte precis ett andra par av dom svarta eftersom jag använder dessa varje dag nu när jag är gravid. (Jag är fortfarande i övergången att gravidbyxor är lite för stort…)

vår26
vår25
vår24

HÄR / HÄR / HÄR

Passa på att handla nu på rean om det är något ni behöver 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här