Amningen verkar funka

Nu verkar det som att skruttan har fattat galoppen med amningen 🙂 Nu kan jag höra henne svälja emellanåt när hon äter och nu är hon mycket nöjdare och sover bättre. Så imorgon ska vi träffa läkaren och sen blir det förmodligen hemgång för oss 🙂 Jag längtar supermycket efter att Lucas ska få träffa Isadora nu. Han kommer bli så glad! Och jag kommer bli så glad över att få träffa Lucas 🙂 Under förlossningen tänkte jag inte på mina målbilder alls, men när det gjorde som ondast så tänkte jag väldigt mycket på Lucas minns jag. Fast jag minns inte riktigt vad jag tänkte på. Jag minns också att jag fokuserade på musiken för den hjälpte mig mer än vad jag nånsin hade kunnat föreställa mig. Minns inte alls att det var så med Lucas. Nu ska jag försöka sova en lite stund.

  

Relaterade Inlägg

7 Kommentarer

 1. zarah

  Fina fina ni ❤ Skönt om amningen kommit igång nu. Skönt också att ni får stanna kvar, när du var lite orolig innan att ni skulle bli hemskickade efter 12-24 timmar. Bra att ni är under uppsikt iom amningen.
  Hon är så himla söt! ?

  Svara
 2. Eva-Leena

  Va fint att amningen har börjat funka! Kommer själv ihåg me min första, att jag blev väldigt lessen o frustrerad när de inte funkade me amningen o de tog säkert 2 dygn innan han förstod va han skulle göra.
  Och att du saknar Lucas är inte så konstigt! Snart är ni hemma hela familjen! 🙂
  Och vilken underbar bild på er två, Mor och dotter ❤

  Svara
 3. Jessica

  Men så gosigt! Skönt att hon kopplat hur man ska göra 🙂 njut av tiden på BB nu så du blir ompysslad ordentligt! Blir sjukt sugen på en tredje nu när jag ser er lilla skatt 🙂 många kramar

  Svara
 4. Johanna

  Jag är så nyfiken på musiken! Vilken typ av musik hade du? Lugn, peppig…? Jag har en playlist med yoga-/meditationsmusik, men jag har så svårt att föreställa mig vad som passar.

  Svara
 5. Petra

  Va skönt att det kommit gång och hon får i sig. 🙂 Alltså du är ju lina vacker som vanligt och jösses vilken söt liten prinsessa ni fått! <3

  Svara
 6. Lavendel

  Gratulerer så mye!! Endelig er hun her. 🙂
  Så vakker du er, du stråler. Lille Isadora er så søt. ❤️ Kos dere masse!

  Klem

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här