Amningsbh från Boob!

Snart dags att börja leta amningsbh känns det som även om det kanske är lite tidigt redan i vecka 31 eftersom mina bröst knappt har växt nåt. Men bygelbharna börjar bli obekväma när jag sitter ner och jag har semester denna vecka också så jag passade på att kika lite på Boobs amningsbhar.

Jag har läst en del om deras amningsbhar både i graviditetstidningar och på andras bloggar men jag hade ingen aning om att de var så miljömedvetna och att hela deras kollektion dessutom är certifierad enligt ÖKO-Tex Standard som innebär att det inte finns några kända farliga kemikalier kvar i plaggen. Det gillar jag!!!

Jag har nu fått möjligheten att testa en av deras amningsbhar som man kan ha även under graviditeten eftersom den ska vara väldigt flexibel. Det är en seamless amningsbh som heter Fast Food och så här står det på Boobs hemsida:

Amnings BH Fast Food är en seamless BH som är mjuk, flexibel och bekväm samtidigt som den har en smickrande och feminin design. BHn har en djup urringning med liten spetskant och reglerbara, stadiga axelband med nickelfria detaljer. Formade kupor som öppnas med ett enkelt enhandsgrepp.

Förstärkt stödparti på båda sidor om bysten, samt bred förstärkt söm i nederkant runtom för extra stöd. BH:n anpassar sig på ett flexibelt sätt efter byststorleken, som kan variera under amningsperioden. Storleken kan även justeras med en extra förlängning med hyskor och hakar som medföljer varje BH. Snabbtorkande, mjukt och skönt material i 92% polyamid 8% elastan. Maskintvätt 40°.”

Den här BHn finns i fyra olika färger, men jag har valt att testa den vita för att jag har mycket vitt och vill inte att BHn ska lysa igenom kläderna. 

Den här BHn finns även i en liknande modell men med andra färger bland annat den här rosa som nästan är för snygg att motstå!

Jag återkommer med en recension när jag har fått hem BHn där jag testar den när jag fortfarande är gravid och sen skriver jag en till recension när jag har provat att amma med den 🙂 Ska bli spännande att få testa den! 

Relaterade Inlägg

7 Kommentarer

  1. sussi

    Cariwell har jättesköna sömlösa amningsbh:ar. http://www.carriwell.se/ det finns en i ekologisk bomull också, jag hade den i microfiber.
    Jag testade några olika men inga andra passade lika bra oavsett hur mycket mjölk jag hade. Skillnaden mot Boob är att när man öppnar bh:n så kommer hela bröstet fram vilket var extra bra när man liggammar. Hade ett annat märke med ett “hål” som boob har och det hamnade alltid på snedden och krånglade (hålet var iof lite mindra tror jag är boob). Så om du inte är nöjd med boob så rekommenderar jag verkligen carriwell! 🙂

    Svar från Emma: Tack för tipset sussi! Det blev just klart idag att jag ska få göra ett litet test med Boobs amningsbh och den från Carriwell i ekologisk bomull i samarbete med http://www.boobdesign.com och http://www.4mom.se Så det ska verkligen bli kul! Vi får se om jag kommer fram till samma sak som du 🙂 Vet i och för sig inte om just den här från Boob jag ska testa har ett hål…

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här