Aj aj!

Jag var och träna igår också (yes – nu är jag igång!) och alltså träningsvärken idag, den är MÖRDANDE! Stackars ben! Vi har inget räcke i vår trappa så man får försöka hålla sig i väggarna eller i den ribbstolsaktiga saken på ena sidan så man inte ramlar när benen inte vill bära. Benen är verkligen möra, men jag älskar ändå den här känslan när det spänner över allt. Då vet man att man har gjort ett bra jobb.

 

Träningspasset jag var på igår kommer jag dock aldrig gå tillbaka till… eller åtminstone tror jag inte det. Det var ett Cardio Step Danspass och det var sjukt svårt med en massor av snurr. Jag kände mig som klassens clown som inte ens hade lärt mig rörelserna i slutet av passet och då skippade jag ändå att snurra, men det hjälpte inte för när dom andra snurrade så kände jag inte igen stegen längre… Då får bli något annat nästa gång 😛

Nu ska jag göra mig i ordning för idag ska jag in till stan och långluncha – lyxigt!

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här