5 saker som behövs till skolstarten

– Inlägget är reklam för Lekmer och innehåller annonslänkar –

Jag kan inte fatta att Lucas redan har blivit så stor! Om knappt 3 veckor så är det dags för honom att börja skolan, på riktigt! Min stora lille kille, hur blev du så stor? Och så fort?!

Lucas är både exalterad och lite nervös över den stundande dagen. Han är egentligen en väldigt social kille, men på första mötet med nya klassen blev han blyg och nu känns det som han har lite blandade känslor. Jag och Victor motiverar honom genom att berätta om allt kul man kan lära sig i skolan och så har han fått lite nya grejer som t.ex. skolväska m.m. Klart man ska ha en sprillans ny ryggsäck när man ska börja skolan! Det här har jag köpt till Lucas inför skolstarten:

1. Ryggsäck – Han fick välja en och det blev Lego Ninjago ryggsäck 🙂 Det är just nu 3 för 2 på skolstartgrejer så jag passade på att köpa lite grejer till som han inte vet om ännu. Oj, så glad han kommer bli!

2. Pennfodral som också är från Lego Ninjago. Detta är en liten överraskning från mig till honom 🙂

3. Gympapåse – det är också en liten överraskning som han inte vet om än 🙂

4. Innetofflor – Detta är tydligen något som Lucas längtat efter så jag tyckte det passade perfekt att han fick det lagom till skolstarten.

5. Regnkläder – Nya regnkläder köpte jag till barnen tidigt i våras och dom passar fortfarande och är så gott som oanvända 🙂 Just nu är det 25% rabatt med koden “RAIN25” så pass på!

org_dsc01150
org_dsc01144

Ett bonustips till er är att det även är 25% rabatt på stolar, skrivbord från populära märken som Jox, SG Furniture, Carena,Disney Frozen, Disney Spiderman, Disney Minnie Mouse, Marvel Spiderman och PJ Masks. Ange rabattkoden “ROOM25“. Jag har redan skolstart-inrett Lucas rum med ett skrivbord från Jox. Så fint och stilrent! Klicka HÄR!

Lekmer har även en skolstartsrabatt som gäller för allt! Spana in den här:

Få 75 kr när du handlar för minst 600 kr
Få 150 kr när du handlar för minst 1000 kr
Få 300 kr när du handlar för minst 1400 kr
Använd kod: LEKMER

Relaterade Inlägg

En kommentar

  1. Conny Holm

    Kanske finns inte den viktigaste punkten med i din lista på viktiga saker. Nämligen kloka föräldrar. Jag jobbar i skolan och ser allt för ofta föräldrar som saknad engagemang i barnens skolgång. Det funkar inte att vara engagerade en vecka i första klass och sedan släppa de allt och tro att det löser sig eller att skolan ska lösa allt. Det är trist att se. Hur engagerad är Du?

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här