8 vattenleksaker som har gått hem denna sommaren

– Inlägget är reklam för Lekmer och innehåller annonslänkar –

Det ryktas att värmen har kommit till Sommarsverige nu och att ni har över 30 grader där hemma! Vi kan knappt vänta tills vi får komma hem och uppleva härlig svensk sommar. Jag tycker att inget går upp mot en riktigt bra svensk sommar!

Denna sommarn har i njutit av att bada och leka i vatten nästan varje dag så jag tänkte passa på att berätta om barnens bästa vattenleksaker. Vad har blivit mest använt?

1. Lucas simfötter Simfötterna Lucas fick när vi åkte till Cypern är helt klart ett av mina allra bästa köp! Vad roligt han har haft med dom! Han har crawlat runt i poolen/havet som värsta elitsimmaren varje dag! Simfötterna hittar ni HÄR!

2. Simglasögon med tonat glas! – Båda barnen använder sina simglasögon flitigt! Jag har köpt simglasögon med lite mörkare glas för att skydda barnens ögon och för att dom inte ska kisa så mycket när man sätter på dom (då fastnar ögonen i kisnings-läget 😛 ). Ni hittar simglasögon med mörkt glas HÄR!

3. Lucas flytmadrass – Lucas flytmadrass som ser ut som en glass är också en av dom sakerna som har använts allra flitigast. Båda barnen älskar att leka på madrassen. Lucas simmar runt och slappar på den medan Isadora vill hoppa i vattnet från den. Flytmadrasser hittar ni för en billig peng HÄR, även Lucas glass 🙂

4. Strandhink och vattenkanna – Barnen har lekt med detta exakt varenda dag. Det är mest Isadora som leker men när vi är på stranden kan barnen till och med börja kivas om vem som ska ha vad. Nästa gång vi reser kommer vi ta med två spadar, det är en sak som är säker! Ni hittar strandhinkar med vattenkannor HÄR!

5. Kardborreboll med handracket! – Det var det här bollspelet som vi hade så roligt med på Cypern. Detta är helt klart ett av våra bästa köp. Jag funderar nästan på att köpa ett till så att vi alla fyra kan spela samtidigt. Det kostar bara ynka 49 kr! Ni hittar det HÄR!

6. Vattenlekväskan som barnen fick i sommarlovspresent räddade många varma dagar på altanen. Den var verkligen perfekt för barnen att svalka sig med 🙂 Kan VARMT rekommenderas 🙂 Ni hittar den HÄR!

7. Armpuffar har också blivit välanvända. Dom har gjort att Isadora fått friheten att simma själv i alla poolerna och även i havet. Hon älskar att simma, hon är verkligen som en fisk i vattnet.

8. Vattenkanonerna har vi haft såååå roligt med, både stora och små 🙂 Jag har ju skrivit om dom förr 🙂

Vad har era barn lekt med för vattenleksaker denna sommarn? Tipsa oss gärna!

Relaterade Inlägg

En kommentar

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här