Mera pastell till barnen + 15% rabatt

– Inlägget är reklam för Lekmer och innehåller annonslänkar –

Det är officiellt vår i Göteborg och barnen har fått nya regnjackor! Jag är fullkomligt förälskad i pastellfärgerna i Kulings nya kollektion så jag har köpt både vårjackor och regnkläder i samma härliga färger 🙂 Lucas var dock lite missnöjd över att regnkläderna inte var röda som är hans favoritfärg, tydligen är det bara röd som gäller nu inte blått och rött längre. Nästa jacka jag köper till Lucas får bli röd helt enkelt 🙂

Ni hittar Lucas och Isadoras regnkläder HÄR!

org_dsc01150
org_dsc01109
org_dsc01144

Lucas och Isadoras regnkläder är en aning stora men jag tänker att det bara är bra för då kan dom ha samma regnkläder till hösten. Isadoras regnkläder är storlek 98/104 och Lucas har 122/128. Jag upplever dom som normala i storleken.

Det är samma storlek på vårjackorna på bilderna nedan, men det är bra för då räcker dom längre tänkte jag 🙂 Ni hittar barnens vårjackor HÄR! Tips! Just nu är det 15% rabatt på vårjackorna!

org_dsc00689
org_dsc00676
org_dsc00687

Just nu har Lekmer än rabattkodstrappa, ju mer du handlar, desto mer rabatt får du 🙂

-Handla för 1000 kr få 150 kr rabatt med koden LEKMER150
-Handla för 900 kr få 100 kr rabatt med koden LEKMER100
-Handla för 800 kr få 75 kr rabatt med koden LEKMER75

Jag kan även tipsa om att anmäla sig till Lekmers nyhetbrev eftersom man kan få speciella rabattkoder där på bl.a. Kuling!

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

 1. Nazima

  Så fina regnställ och vårjackor! Jag har googlat vårjskor hela helgen och valet föll tillslut på Dessa skaljackor från Lekmer till nyblivna 10-åringen som fick en i olivgrönt, och 8-åringen fick en i mörklila. De ljusare jackorna är fina de med, men jag är så tråkigt praktisk + att de mörkare färgerna funkar fint till dd lite äldre barnen.
  Hur upplever du storlekarna? Enligt en del bloggare som testat tyckte dom de var rymliga i strl så nu blev jag osäker då jag gick upp en (dubbel)storlek för sonen på 10 , men det blir kanske bra ändå! Då kan de ju ha jackorna längre.
  Kramar!

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Vad roligt att det var just dessa som du föll för ? Jag tycker att storlekarna är normala, det är ju dubbelstorlekar och då borde dom ju räcka lite längre. Isadora har storlek 98 nu och jag tog 98/104 till henne. Lucas har storlek 116 men jag tog 122/128 för att han växer sååå fort nu ? kram!

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här