Löwengrip C&C med 70% rabatt + fri frakt!

– Inlägget är reklam för Matsmart och innehåller annonslänkar –

Häromdagen gjorde jag VÄRSTA klippet på Matsmart som jag måste tipsa er om! Just nu kan man nämligen fynda Löwengrip C&C produkter med 70% rabatt! Produkterna går åt som smör i solsken, men om ni är lite snabba så kan det finnas produkter kvar. Jag kan också tipsa er om att håll utkik dom närmaste dagarna för det kan hända att lagrets fylls på (det var slutsålt förut i veckan men fylldes på igen igår). Passa på nu, dessutom är det fri frakt på första paketet om man använder koden “sommarfrakt”!

Ett annat fynd som jag blev extra nöjd över och kan rekommendera till er är Silicea som är en vitamin för hår och hud, men som även fungerar för naglar (naglar är gjort av samma substans som hår). Jag har ätit dessa varje dag sen vi kom hem från Brasilien och dom fungerar verkligen. Mina naglar har blivit långa, men framför allt STARKA! Och för första gången på riktigt länge så har jag fått mitt hår att växa. Jag inbillar mig också att det har blivit tjockare, men jag är inte säker på det. En annan sak som också har blivit mycket bättre är min hud. Jag är inte säker på om det är Silicean som gett mig bättre hud, men min fina hud kom ju ett par veckor efter vi kom hem från Brasilien. Jag trodde till och med att jag var preggo eftersom jag “strålade” så.. haha! Ja, jag skrev till och med på bloggen att jag hade fått “gravidhy” för att jag har alltid så fin hy när jag är gravid.

Och så köpte jag flera stycken ACO duschtvålar, handtvål och body lotion – det gäller att passa på 🙂

Vi äter alltid Gröna Jättens majs så jag brukar passa på att köpa några burkar varje gång jag ser att dom finns på kampanj 🙂 Samma sak med cashewnötterna, dom är perfekta att ha med sig till jobbet och äta som mellanmål innan ett träningspass.

Isadora tittar nyfiket på godiset men än så länge vet hon inte vad det är så hon bad mig inte öppna påsen

Jag gjorde en ny beställningen idag för på lördagar har Matsmart även något som dom kallar lördagsklippet, då är en grej helt gratis! Klicka på länken för att komma till lördagsklippet 🙂

Det som är bra med Matsmart är att maten leverera med posten, det går alltså att beställa från Matsmart var man än bor i landet 🙂

Har ni handlat på Matsmart? Vad är ert bästa fynd hittills?

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här