Okategoriserade

5 veckor med Mary Kay

Nu har jag provat Mary Kay i 5 veckor minus 2 dagar och tycker verkligen att denna serie har fått sig en ärlig chans. Idag gav jag upp och tvättade mig med en annan hudvårdsserie istället. Min hudvårdskonsulent Johanna tyckte också att vi skulle prova en annan av Mary Kays hudvårdsserier nu. Så nu blir det ett par dagar med Nourish innan jag träffar Johanna igen så att vi kan testa den andra serien istället.

Det här är verkligen det som är bra med Mary Kay. Jag har använt produkterna i 5 veckor men jag får ändå lämna tillbaka allt och få pengarna tillbaka! Det betyder att man verkligen kan testa och Mary Kay bryr sig om att kunderna ska bli nöjda 🙂

Som ni ser på bilderna har min hy blivit sämre igen 🙁 Jag har haft ägglossning och det hormonella har kört igång i kroppen så det är nog därför. Jag äter bara bidrottninggelé mellan ägglossning och mens så jag har inte ätit på ett par dagar nu, det kanske också har påverkat.

5 Comments

 • mammalinda

  Jag använder också Mary Kay, men kan inte använda deras acne serie eller deras superskrubb (vad nu den heter). Jag behövde kräm för torr (!!) hud och då blev det mycket bättre. Och så brukar solen göra sitt också 🙂 Hoppas att du får bukt med huden 🙂

 • Isabelle

  Jag hade precis likadan hy som dig! Min son på 17 med. Jag började med Exuviance hudvårdsserie för acne och min hy blev helt perfekt! Photoshoppad nästan tom! Bad min son som tycker det är jättetöntigt att ha en hudvårdsrutin med massa produkter men nu är det otänkbart för honom att inte använda. På oss båda, plus en till jag fått börja med denna serie så har acnen försvunnit nästan helt inom en vecka. Skulle kunna skicka före och efterbilder till dig det är inte samma människa ser det nästan ut som.

  Det som är bra är att de säljer prov-kit på tex Hudoteket för 315kr som räcker i 2-3 veckor.

  PS, köp via refunder så får man en slant tillbaka

  https://www.hudoteket.se/sv/artiklar/exuviance-startpaket-acnehud.html#kundomdomen

  Kram!

  • Emma - På Smällen!

   Jag håller verkligen med! Det enda som på riktigt fungerar är Exuviance! Men för mig hjälpte det att käka p-piller också, då fick jag som du, photoshoppad hy 🙂 Eller nästan i alla fall 🙂 Tack för tipset med refunder. Jag brukar köpa från skincity för dom har väldigt ofta bra kampanjer 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.