4 tips och 20-25% rabatt på nästan allt!

– Inlägget är reklam för Eleven och innehåller annonslänkar – 

Just denna helgen har Eleven en grym kampanj som ni inte får missa 🙂 Passa på att fynda allt ni behöver vad det gäller skönhet och hårvård!

Just nu får du:
-20% vid köp över 299 kr
-25% vid köp över 999 kr
Erbjudandet gäller på nästan allt t.o.m 1/8

Här kommer mina 4 hetaste tips:

1. Olaplex-behandling för hemmabruk – Behandlingen är den som heter Olaplex No3, finns även på stor flaska som är Limited Edition just nu 🙂 Ni som har hängt med vet att jag har fått väldigt goda resultat av mina Olaplex-behandlingar och till och med lyckats få håret att bli längre sedan jag började med det. Se mina bilder från när jag började med Olaplex tills idag 🙂

Första bilden var första gången jag testade Olaplex och sen dess har jag kört det en gång i halvåret. Grymt resultat ändå! Det ser nästan ut som jag gjort hårförlängning!

Oktober 2018 / Mars 2019 / November 2019 / Juni 2020

2. Solkräm! – Sommarn är inte över än! Passa på att köpa solkrämerna för resten av sommarn och glöm inte en extra flaska att ställa på förskolan när den börjar i höst!

3. Xlash – som jag tipsade om häromdagen för att få längre, tjockare och mörkare fransar! Samma serum är även väldigt framgångsrikt på brynen. Passa på nu när det är hela 25% rabatt, bättre än så här blir det inte!

4. Dermalogica – Grymma hudvårdsprodukter från Dermalogica är ju ett måste! Jag har länge använt en kombination mellan Exuviance och Dermalogica och det har gjort enorm skillnad för mig. Ni som har hängt med länge har ju sett vilka problem jag haft med min hy. Nu använder Victor också Dermalogica även fast hans problem är snarare att han blir torr än får acne som jag får. På bilden här nedan hittar ni receptet på en riktig fuktbomb till hudbehandling med både fuktspray och fuktmask!


Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här