4 stilsäkra plagg på beachen!

– Inlägget är reklam för Bubbleroom och innehåller annonslänkar –

I år är det väldigt populärt med kaftaner som strandklänningar. Jag har inga sedan tidigare och hade därför gärna velat ha alla dessa fyra. Jag hade extrem beslutsångest när jag skulle välja mellan den vita och den svarta, tillslut blev det den svarta och den vita med bruna fläckar. Men jag är inte nöjd än haha! Jag hade velat ha den rosa med palmerna också… så fin ju!

beach4
beach2
beach3
beach1

HÄR / HÄR / HÄR / HÄR

Här kommer några snygga solhattar också, älskar den med hålmönstret, så fint! Den finns även i svart.

hat1
hat3
hat2

HÄR / HÄR / HÄR

I år är jag sugen på cateye solglasögon, av dessa gillar jag dom till vänster JÄTTEMYCKET!

sol1
sol3
sol2

HÄR / HÄR / HÄR

Stråväskorna är fortfarande superpoppis! Jag gillar dom runda stråväskorna och den lilla som man ser rätt in i. Tänk att aldrig behöva leta i en väska som slukar allt längre, i den här väskan ser man ju utanpå väskan vad det är man letar efter 🙂

väs4
väs3
väs2
väs1

HÄR / HÄR / HÄR / HÄR

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här