4 dåliga tankar och 4 bra

Idag är det happy friyay, men för att få upp peppen måste jag nog gnälla av mig lite först. Jag tänkte att bästa sättet är väl att göra en lista på vad som är pissigt och så kan jag sedan peppa mig själv genom att skriva en lista för vad som äger med livet just nu 🙂

4 dåliga just nu

* Mina p-piller är slut så nu har jag mens IGEN!
* Mensen gör mig svullen i kroppen och då blir omöjligt att ignorera svärmors kommentarer om min kropp
* Jag vill inte min ledighet med barnen ska ta slut
* Jag har skitont i nacke och rygg och behöver verkligen massage

Men nu var det slutgnällt så jag tänkte ersätta dessa dåliga tankar med lite roliga saker istället 🙂

4 bra just nu

* Jag är exalterad över att komma hem och få visa snö för Ian
* Jag känner på mig att 2018 kommer bli ett toppenår
* Jag känner mig pepp på att börja träna och komma in i vardagen igen
* Jag absolut älskar platsen där vi är just nu! Jag önskar att vi hade spenderat hela vår resa här!

Sådär, nu var det slutgnällt! Dags att byta från pyjamas till bikini och promenera iväg till beachen! 5 dagar kvar i paradiset!

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

  1. Malla

    Fick ocksa mens nar vi var pa Hawaii. Ammar ju fortfarande snart 2 aring. Hade faktiskt beraknat att mensen skulle komma nar vi kom hem men kom tidigare. Och sa hade jag finnar. Man bara kanner for att ta bilder da. P- piller botar mina problem.

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här