3 bästa tipsen från Matsmart!

 – Inlägget är reklam för Matsmart och innehåller annonslänkar – 

Här kommer mina tre bästa Matsmart-tips denna månaden!  

1. Första tipset är inte mat, utan smink! Jag har köpt massor av smink, särskilt mineralpuder! Mitt lilla lager kommer definitivt räcka resten av året 🙂 Det finns fortfarande massor kvar, passa på att handla presenter till nära och kära 🙂

2. Mitt andra tips är inte heller mat utan att Pierre Robert just nu gästar Matsmart! Jag har köpt underkläder och strumpor till hela familjen. Pierre Robert har verkligen dom skönaste underkläderna! Men underskatta inte heller deras träningskläder. Min favoritsport-bh kommer från Pierre Robert 😊

3. Är Loka Crush som har blivit en stor favorit hemma hos oss! Jag hade aldrig druckit det förut, men testade nu hos matsmart och det är såååååå himla gott! Jag och Victor har verkligen frossat! Det bästa är att vi frossat med gott samvete eftersom Loka Crush är vatten smaksatt med fruktjuice och inte som traditionell läsk, men det smakar typ som cider eller soda 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här