20% rabatt på ALLT!

– Inlägget är reklam för Bubbleroom och innehåller annonslänkar –

Pass på! Idag och imorgon har Bubbleroom 20% rabatt på ALLT! Det får ni inte missa 🙂 Jag har samlat några vårnyheter som jag själv har fastnat för förutom dom som jag visade upp tidigare denna månaden – HÄR!

Det finns verkligen sååå mycket snygga våriga och somriga busar just nu 🙂 Jag älskar den första i satintyg men även stilen på bild nummer två! Så snyggt kombinerat med kjolen och blusen!

20vår1
20vår3
20vår12
20vår14

HÄR / Blus HÄR Kjol HÄR / HÄR / HÄR

Fina klänningar i pastelliga färger – perfekta i sommar!

20vår4
20vår5
20vår8
20vår6

HÄR / HÄR / HÄR / HÄR

Den gröna klänningen är ju bara helt magisk! Jag är helt kär! Älskar färgen och modellen 🙂

20vår2
20vår7
20vår9
20vår13

HÄR / HÄR / HÄR / HÄR

Jag kan varmt rekommendera den rosa jackan som är min favorit vår- och sommarjacka sedan ett par år tillbaka. Jag kommer satsa på att utöka min garderob med några ponchos för det är perfekt plagg att ha när man ammar 🙂

20vår10
20vår11
20vår15
20vår17

HÄR / HÄR / HÄR / HÄR

Relaterade Inlägg

En kommentar

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här