11% rabatt på allt på Bubbleroom IDAG!

– Inlägget är reklam för Bubbleroom och innehåller annonslänkar – 

Om det ska finns en alla hjärtans dag så måste det förstås finnas en dag för alla singlar också! Och vet ni, det är idag, Singles Day! Bubbleroom firar det med att ge 11% rabatt på allt! Kanske är det nu ni hittar jul- eller nyårsoutfiten?

Jag har kikat på både vardags- och festplagg med lite extra sting 😉 Spana in dessa! Jag tycker outfiten med ormskinnskjolen ser helt fantastisk ut och är också sugen på ormskinnsbyxorna i lite mattare tyg.

bubbl5
bubbl16
bubbl17

Sammetsklänning HÄR / Blus HÄR superhet ormskinnskjol HÄR / skjorta HÄR såååå läckra ormskinnsbyxor HÄR

Inspirerad av Isabella Löwengrip köpte jag den här stickade tröjan som jag tänkte testa med kjolen som jag redan har hemma 🙂

bubbl2
bubbl10
img_3179

HÄR / HÄR

Det finns så många fina blusar och kjolar just nu. Skinnkjolen påminner lite om min kjol fast min är inte lika vid. Den svarta vida kjolen till vänster och den stickade tröjan har jag beställt. Jag gillar även blusarna till höger, så fina!

bubbl4
bubbl13
bubbl12
bubbl18

Stickad tröja HÄR kjol HÄR / Blus HÄR skinnkjol HÄR / skjorta HÄR / Spetsblus HÄR

Relaterade Inlägg

En kommentar

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här