10 tips på julklappar till 6-åring

– Inlägget är reklam för Lekmer och Babyland och innehåller annonslänkar –

I år är jag ute i god tid med julklapparna och som jag skrev igår så har jag redan köpt det mesta. Jag tänkte jag skulle dela med mig av julklappar som jag har köpt till Lucas och andra klappar som 6-åringar skulle uppskatta. Här kommer mina 10 tips på julklappar till 6-åring:

1. Tipi-tält endast 299 kr under black friday-rean! Mina barn har ett lektält som det leks flitigt med. Lucas fick det när han var 2 år men leker i det fortfarande!

2. Exploding vulcano, 99 kr! Lucas har varit jätteintresserad av vulkaner i en evighet nu så jag köpte ett vulkan-kit till honom som vi kan leka med 🙂

3. Sladdstyrd lyftkran 279 kr under Black Friday! Lucas leker alltid med sina kompisars lyftkranar men har ingen egen ännu.

4. Lundby dockhus, 379 kr under Black Friday! – Det här hade både Lucas och Isadora älskat 🙂

5. Magisk sand, 116 kr – Kinetisk sand som gör det möjligt att skapa och skulpturer saker hemma på köksbordet 🙂

6. Ishockey-spel från Stiga – Ett sånt här spel ska Lucas få i julklapp 🙂 Det här är ju hur kul som helst även för vuxna!

7. Jordglob 129 kr – Lucas har önskat sig en jordglob hur länge som helst!

8. Kläder till julaftonkvällen som barnen får på morgonen

9. Vad som helst från Lego City! Jag och Lucas har just monterat halva det här paketet med Lego city passagerartåg (1049 kr) och vi har haft så roligt! Lucas är nästan som en vuxen på att montera legobitar efter instruktioner. Han kommer bli grym på IKEA-möbler när han blir stor! Detta paketet, Höghastighetsjakt, fick Lucas när han fyllde 5 år och det var också jättekul, bara 229 kr!

10. Monopol Junior från 5 år, 229 kr! Det här fick jag tips om från en vän och detta ska jag definitivt köpa! Till och med jag ser framemot att spela ju 🙂

Har ni några bra julklappstips under black friday-rean? Tipsa mig gärna!

Relaterade Inlägg

5 Kommentarer

 1. -Jenny-

  Lego city-bilden är på fel grej. Pjuh! Om du hade hittat tåget för 229 kr hade jag slängt 700kr i sjön för det tåget ska min snart-6-åring få.
  Ha en fin torsdag.
  Kram

  Svara
 2. Caroline

  Se om jag kan stava till allt nu, men Tuva (snart 6 år)  önskar sig LoL:s, squishy, hatchimals, en fingerlings-drake och en Madickenklänning.
  Tror det var lego friends och en snowracer också 🙂

  Lucas (snart 4) kommer få romerska ringar till sitt rum, sen en bil som man kan bygga ihop och skruva isär, en sparkcykel där man byter ut hjulen mot skida på vintern, snowracer, en ”bilbana” – där man drar bak bilen och släpper så åker den i en bana. Och sen vill han ha en lotta-gris som jag letar efter överallt just nu 🙂

  Svara
 3. Petra M

  Hej! Underbart. Tack för alla tips. Jag har barn i samma åldrar som dig och här byggs också Lego city för fullt. Vår stora kille som precis fyllt 6 år har tvillingbröder på 2,5 år som mer än gärna vill hjälpa till med legobyggen också vilket kan bli lite kaotiskt ibland. Har ni Lucas lego i hans rum eller går det bra att ha det i vardagsrummet etc. Tänker mest på tåget. Tror vi ska köpa ett sådant till vår stora kille i julklapp men så är det ju det där med småbröderna. Kanske får bygget bli på hans rum, men det är roligare i vardagsrummet såklart ?

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Åh jag vet precis vad du menar!!! Vi har inte byggt när Isadora var med förut, men igår gjorde vi det och först gick det bra att Isadora satt i mitt knä och åt riskakor. Sen ville hon vara med igen och började hälla ut delar och då blev det lite jobbigt för om nån liten del försvinner så kanske det inte blir nåt tåg ? Men då fick hon titta på playdoh videos på ipaden och blev helt uppslukad av det. Vi har tåget i vardagsrummet men jag öppnade förpackningen igår så jag vet inte om tåget kommer kunna vara där hela tiden eller om Isadora kommer börja pilla loss bitar. Vi får testa helt enkelt 🙂

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här