10% rabatt på Matsmart – endast denna veckan!

– Inlägget är reklam för Matsmart och innehåller annonslänkar –  

Genom att handla på Matsmart är du inte bara snäll mot plånboken, du hjälper också miljön genom att stoppa det enorma matsvinnet. På Matsmart hittar du mat, städ- och hygienartiklar som skulle ha kastas pga överproduktion, förpackningsbyte eller kort bäst-före-datum. Jag och Victor handlar mycket på Matsmart, nu senast köpte vi överfyllda Loka mineralvatten, burkarna skvätter lite varje gång vi öppnar men den smakar precis lika bra! Tänk vad onödigt det hade varit om den hade behövt kastas bort pga en sån sak.

Just nu har Matsmart en grym rabattkod på sina redan nedsatta priser så nu är det ännu större anledning att passa på då rabattkoden endast gäller denna veckan!

Rabattkoden är “Super10” och ger 10% rabatt!
Gäller endast denna veckan!

Här kommer några tips på vad ni kan hitta hos Matsmart just nu!

1. TACOS! Just nu finns det massor av taco-tillbehör! Köp tortillas, kryddmixer och såser till nedsatta priser eller gör som vi gör här hemma och köp kryddorna och blanda själv. Ni hittar Victors recept på tacokrydda i förra inlägget och här finns Cayennepeppar och Spiskummin till nedsatt pris!

Skärmavbild 2019-09-12 kl. 09.09.09
Skärmavbild 2019-09-12 kl. 09.09.28

2. Loka på burk eller flaska – ni hittar båda HÄR!

3. Krossade tomater endast 5 kr just nu och 2 år kvar till bäst-före-datum! Superbra!

4. Granola till makalösa priser! Jag äter den längst till vänster varje morgon, har inte testat den för 3 kr ännu men det kommer jag definitivt göra!

5. Pierre Robert – ibland har Matsmart även helt andra grejer som t.ex. smink och kläder. Det finns fortfarande en del kvar från utförsäljningen av Pierre Robert HÄR!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här