10 perfekta presenter till pappa på Farsdag + 20% rabatt!

– Inlägget är reklam för Eleven och innehåller annonslänkar –  

Nu går tiden snabbt! Nästa vecka är det Halloween och veckan efter det är det FARSDAG! Om ni inte redan har köpt presenter till papporna i era liv så är det hög tid att göra det nu 🙂 Här kommer några grymma tips till er som fortfarande letar efter den perfekta presenten! Dessutom är det 20% rabatt på nästan allt!

1. Blu mediterraneo miniature set – just nu med 20% rabatt! Den här köpte jag till Victor i födelsedagspresent, mannen som har allt och om han inte har det så köper han det! Det är i princip helt omöjligt att överraska honom med något han vill ha men själv inte köpt, men det här blev han riktigt glad för, se hans reaktion i den HÄR vloggen!

2. Hamam gåvoset från Ritulas Hamam – endast 183 kr just nu! Gåvosetet kommer i en presentask som är fin att spara och förvara foton i eller liknande.

3. Tom Ford Oud Wood gift set – Vill du skämma bort pappa ordentligt? Ja, då ska du satsa på denna presenten för detta är den riktigt LYXIGA presenten! Just nu 20% rabatt!

4. Colonia Essenza presentkit från Acqua di Parma – Lyxigt gåvokit som egentligen är tänkt till jul, men varför inte skämma bort pappa med det redan nu på farsdag?! Just nu 20% rabatt!

5. Armani miniature set 343 kr – Ge pappa inte mindre än 4 manliga dofter med detta fina kit.

6. Medik8 hudvårdset för män 595 kr – Detta är perfekt set för mannen som bryr sig om sin hud. Victor använder faktiskt exakt dessa produkter och kan intyga att det är bra produkter för män, men jag som är kvinna kan också rekommendera Medik8 ögonserum med C-vitamin! Så bra!

7. Jean Paul Le Male gift set – Endast 556 kr just nu! Här får pappsen både deo och parfym med den ikoniska parfymflaskan som även är fin att ha framme!

8. Lyxigt grooming kit från Acqua di Parma – Detta lyxiga kit innehåller rakolja, skäggserum och parfym. Perfekt för pappan som jobbar på skägget eller mustaschen! Samma kit finns även fast för pappan utan skägg och då ingår det istället rakkräm och aftershave, ni hittar det HÄR!

9. Hugo Boss gift set – Här ingår en lyxig parfym, deo och duschgel! ust nu med 20% rabatt! Perfekt på farsdag men även att lägga under julgranen i år!

10. Parfym från Tom Ford – Sista tipset, men kanske det allra bästa för det spelar ingen roll vilken du köper! Tom Ford parfymerna är alltid ett lika bra val! Och jag vet åtminstone en pappa som önskar sig en Tom Ford parfym!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här