Vår låt

Det finns en låt som så klockrent beskriver vad jag och Victor känner för varandra. Jag skrev till Victor om den låten för några veckor sen och han kände EXAKT samma som mig. Vi har pratat om låten och våra känslor många gånger och den känns nästan som skriven för oss.

img_6437
img_6438

Jag älskar att både jag och Victor är känslomänniskor. Vi båda har lätt för att prata om känslor, styrs av känslor och små ord har stor betydelse för oss. Vi har spenderat enormt mycket tid tillsammans den senaste månaden och vi tröttnar aldrig på varandra. Det spelar ingen roll om vi pratat i nästan 8 timmar i sträck, vi har fortfarande mer att prata om. Vi är sämst att titta på serier och film för vi vill egentligen hellre prata med varandra vilket jag tycker är helt underbart. Jag har aldrig känt mig så säker som jag känner mig på oss. Vi är verkligen i perfekt synk, precis likadana på allt som är viktigt men olika på det som gör att vi blir extra intressanta för varandra. Jag är verkligen helt och hållet nerkärad i honom!

Nu måste jag passa på att fråga er, har ni någon låt tillsammans med er älskade? Eller har ni haft en låt tillsammans med ett ex? Vilken låt är det?

Relaterade Inlägg

6 Kommentarer

 1. Malin

  Har skaffat oss många speciella låtar under våra snart 18 år tillsammans.
  Låten Sky med Sonique lyssnade vi på mycket på vår förlovningsresa så den är speciell.
  Vår bröllopslåt är Annies song med John Denver. Den spelades i kyrkan på gitarr och tvärflöjt.
  Sen är det många andra också men dessa är ju lite extra speciella med tanke på att det var förlovning och bröllop.

  Svara
 2. Karin

  Vår första dejt var på en konsert med Sarah Kelly & en av låtarna började Dick skicka till mig när han visste att han skulle komma hem. Den heter Good day.
  Sen har vi en låt som spelades på vårt bröllop & Alexandras barnvälsignelse (och jag vill att den ska spelas på min begravning), det kanske inte är en ”klassisk” kärlekslåt men handlar om hur vi vill att vårt liv ska vara.
  Den heter Vill du vandra med mig av Mattias Martinsson

  Svara
 3. Sara

  Jag o barnens pappa hade Vart du än går med Stiftelsen, d bara blev så 🙂 …Nu blir jag bara ledsen av den.

  E så himla glad för din skull 🙂

  Svara
 4. Daniela

  open arms med journey är speciell får mig och Victor, mest mig skulle jag tro men den låten dansade vi till på min första födelsedag som ett par och det var ett perfekt slut på en perfekt dag.

  Svara
 5. Karolina

  Ville bara titta in och säga att jag är så glad för din skull! Spelar ingen roll hur snabbt eller långsamt kärlek utvecklas, ta ändå till vara på den och satsa <3

  Svara
 6. Elin

  Trio Cruz-break your heart. Den spelades på alla fester när vi träffades för 9år sen, så det har blivit våran låt då vi alltid tänker på oss och när vi träffades när vi hör den! ❤️

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här