Vad gjorde jag på Valborg?

Jag inser nu att jag har helt missat Valborg! Jag har inte skrivit ett ord om Valborg och inte gick jag utanför dörren heller. Haha! Jag skulle vilja skriva att jag vilade eller hade egentid, men jag har faktiskt jobbat hela långhelgen. Den enda dagen som jag var ledig var i söndags när vi var hos min pappa. Det har varit en intensiv helg för mig, men jag är så grymt stolt över allt jag har åstadkommit så det var det verkligen värt! Nästa helg blir antagligen lite mer slapp och det är ju inte långt kvar – bara 3 dagar kvar att jobba ju 🙂

Nu ska jag gå ner till Jair en stund. Vi har hittat en ny serie på Netflix som vi gillar som heter Troja. Jag brukar inte ha tid att titta på serier, men när jag har mycket att göra så tycker jag att det är skön avslappning att titta på serier och spela Candy Crush så det ska jag göra ikväll 🙂

Förresten, har ni sett att Axkid söker en ny projektledare till marknadsteamet i Göteborg? Jag vet att många av er läsare också brinner för barnsäkerhet och kanske är detta något som skulle passa er eller någon ni känner? Dela och tipsa gärna vidare om jobbet! Här hittar ni länken till tjänsten/ansökningen: Marknadsorienterad projektledare till marknadsteamet i Göteborg

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här