Tips på present till Fars Dag

Tips på present till fars dag

– Samarbete med Benzer Publishing –

Nu är det dags att börja fundera på en present till Fars Dag, har ni köpt något än? Om ni inte har gjort det så har jag ett grymt tips som passar till alla farsor som gillar god mat – och vem gör inte det?

Köp en EATSweden bok, då blir pappa bjuden på 12 middagar på 12 toppkroger i stan, värde 3000 kr! Restaurangerna i boken är noggrant utvalda och jag kan gå i god för att flera av restaurangerna kommer få dina smaklökar att dansa för det har nämligen hänt mig när jag ätit där 😉 Den här presenten är definitivt något för matälskaren! Jag kan varmt rekommendera EATSweden Göteborg!

EATSweden kostar 395 kr men om ni använder rabattkoden ”påsmällen” så får ni 50 kr rabatt! EATSweden fungerar som så att de 12 restaurangerna i boken bjuder på en valfri varmrätt när ni går två personer (värde 250 kr). Varje bok släpps i en begränsad upplaga på 5000 exemplar och är exklusivt numrerad.

Om pappa mot förmodan inte gillar god mat, men älskar avkoppling då är SPASweden en perfekt present till Fars Dag! Den innehåller 12 lyxiga spa-anläggningar runt om i landet som bjuder på det exklusiva erbjudandet kom ”2 betala för 1”. Vad sägs om Falkenberg Strandbad eller kanske Upper House i Gothia Tower? Jag älskar Uppe House! Såå coolt att bada i en pool med glasgolv högt upp i luften! Boken kostar 395 kr men ni kan såklart använda rabattkoden även på den 🙂 Det totala värdet av erbjudandena i boken är 7000 kr!

Detta året är det 12:e året för EATSweden och 7:e året för SPASweden. Boken har fått väldigt bra betyg och är en omtyckt present till högtider och som gå-bort-present. Personligen älskar jag upplevelsepresenter och jag skulle aldrig tacka nej till en god middag eller en SPA-dag med gott sällskap 🙂 Vi alla förtjänar det lilla extra 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här