Tillbakablick på höggraviditeten

Idag är det 5 år sen som jag gick höggravid och väntade på Lucas som skulle komma vilken dag som helst. Han var beräknad 14:e mars men enligt min egna beräkning så skulle han komma 15:e mars på min pappa och hans frus födelsedag. Min mage var stor och rund och jag väntade med världens bästa känsla i kroppen. Jag kände det som att jag var med i ett lotteri där jag visste att jag skulle vinna vilken dag som helst, men vilken dag jag skulle få min fina vinst visste jag inte. När jag gick och la mig på kvällen visste jag inte om jag skulle vakna upp samma natt och känna att det var dags. Det gick inte planera något med hundra procents säkerhet men det var ju det som var hela tjusningen tyckte jag. Herregud vad det pirrar i min kropp när jag tänker tillbaka på den där känslan.

Jag minns samma känsla när jag var höggravid med Isadora också, men då minns jag också att jag tänkte ”bara h*n inte kommer i natt!”. Jag hade nämligen satt upp en himlans massa ”måsten” som jag skulle göra innan hon fick komma. Det gjorde jag med Lucas också men då handlade det mest om att städa hemmet och det går ju faktiskt även efter bebisen hade kommit. När jag skulle få Isadora handlade det om inlägg på bloggen. Haha! Jag fattar hur löjligt det låter nu i efterhand, men jag hade så sjukt mycket inspiration i slutet på graviditeten med Isadora och jag kom på klockrena inlägg som jag gärna ville skriva innan hon föddes. Det blir ju lite konstigt att skriva ett inlägg och försöka ta reda på vilket kön bebisen har genom olika myter när bebisen redan är född..! Inläggen jag skrev när jag var höggravid med Isadora är än idag mina mest lästa inlägg så jag är väldigt glad att jag hann skriva dom.

Att vara höggravid är nog den häftigaste perioden i livet som jag har upplevt. Inget är så spännande som att vara höggravid. Jag vet att många tycker att det är långtråkigt, men försök se det häftiga i det så blir det nog lite mera spännande 🙂 Jag längtar efter att känna den spänningen igen 🙂

Relaterade Inlägg

En kommentar

  1. Daniéla

    Längtar oxå, men tog ändå ett dagen efter piller i dag då det inte är rätt förrens efter sommaren att börja försöka. Har NC nu och den har inte hittat min ägglossning än, tycker det är svårt att mäta när man inte får sammanhängande sömn och eller är förkyld. Har alldeles för många röda dagar och det gör att man inte kan vara spontan med sexlivet vilket jag inte gillar, svårt nog att få till det med en liten. Några tips?

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här