Tävla om DRÖMSKÖTVÄSKAN!

Heeeeej alla underbara läsare!
.
Jag är så lycklig över att få presentera en ny tävling och den här gången tävlar ni om den fantastiska DRÖMSKÖTVÄSKAN från JuJuBe, värde 1195 kr, i samarbete med Lilla Bebben.
Den här skötväskan har verkligen allt och står högst upp på min önskelista, så jag är verkligen glad att få tävla ut en sån till er också!!
.
Här är ett smakprov av alla fina JuJuBe-väskorna dom har på Lillabebben.se:
Den här snygga och praktiska skötväskan har enligt min mening verkligen alla funktioner som en mamma kan önska sig:
.
En löstagbar lyxig skötbädd med mjuk stoppning, avtorkbar utsida och insida, behandlad för att stå emot fläckar och bakterier, två fodrade fickor på utsidan för att hålla nappflaskor varma eller kalla, många praktiska fack. Smart magnetknäppning för enkel öppning och stängning, 2 fotofickor under locket! Otroligt rymlig insida med hela 6 olika fack varav ett med dragkedja. Särskild avdelning för det du behöver vid blöjbytet. Dragkedjeförsett fack som innehåller plats för blöjor med tillbehör och en löstagbar MessShuttle för det som blivit kladdigt. Bekvämt reglerbart brett axelband, vadderat flyttbart axelparti med en undersida av anti halk material för extra bekvämlighet. Mamma eller pappaficka på framsidan med ett dragkedjeförsett fack för de saker som alltid försvinner samt nyckelhållare med lång rem och ficka för solglasögon. Rymligt fack på baksidan för det som du vill ha lätt tillgängligt, öppna hörn nertill på detta fack för att lätt borsta ur småsmulor.
Allt ni behöver göra för att delta i tävlingen och ha chansen att vinna eran egen drömskötväska är:
.
 • Följa min blogg på Bloglovin’ HÄR eller gå in och gilla min blogg, “På smällen”, på facebook HÄR
 • Gå in och gilla lillabebben.se på facebook HÄR
 • Skriva ett inlägg där ni länkar till tävlingen på egen blogg och eller dela det här inlägget på din facebook-status (tänk på att dela offentligt!)
 • Gå in på lillabebben.se och välj ut er favvo-JuJuBe-skötväska HÄR och skriv sedan en kommentar om vilken som är er favorit och varför.
.
Jag kommer att kontakta vinnaren via mail (jag ser er mailadress när ni kommenterar). Använd gärna samma mailadress som ni gör på facebook eller ange ert facebook-namn när ni ska kommentera för då kan jag hitta er status-delning på facebook. Om ni skriver ett blogginlägg, glöm inte att ange er bloggadress när ni ska kommentera.

.
Tävlingen pågår fram till den 15:e februari kl 20.00!!!
.
Lycka till!

Relaterade Inlägg

50 Kommentarer

 1. Millah

  Men vilken KANON tävling, självklart är jag med och tävlar.
  Är i stort behov av en skötväska så nu testar jag lyckan…

  1. Gillat på facebook ”camilla millah öman”

  2. Gillat på facebook ”camilla millah öman”

  3. Tipsat: http://millahoman.blogg.se/tavlingar/2013/january/skotvaska-2.html

  4. Har kikat runt och fastnade direkt för:
  http://www.lillabebben.se/skotvaska-beall-navyberry-p-1424-c-229.aspx
  Enkel men ändå vacker färg som skulle passa jätte bra till gummans barnvagn.
  Har ändå sen flickan föddes velat köpa mig en rejäl skötväska
  men pengarna har jag fått prioritera till annat så jag håller
  tummar och tår att jag har turen på min sida och vinner detta fantastiska pris.
  Den är så snygg och så bra med så himla praktiska funktioner.

  Kramar / Millah
  millahoman@hotmail.com

  Svara
 2. Veronica Axelsson

  Åhh vill jätte gärna vinna, har inte införskaffat någon skötväska än och denna verkar helt perfekt, man behöver ju endast denna väskan 🙂 Älskar färgen ”Morningvines”, då vi inte vad som är i magen så skulle denna verkligen bli en färgklick i vår neutrala färgkod till bebis än så länge… En härlig färg som gör en glad på en kanon väska och som säkert lyser upp de där jobbiga blöjbytena.

  Svara
 3. Caroline, längtan efter fler barn!

  Det var jag som skickade kommentaren ovan, jag förstår inte varför datorn envisas med att byta tillbaka till min gamla bloggadress oavsett hur många gånger jag ändrar det!

  Följer din blogg på bloglovin och gillar den på facbook – Caroline Andersson

  Gillar deras facebooksida med samma namn.

  Tipsat i detta inlägg: http://caroliinea.vimedbarn.se/tavlingar-just-nu

  Jag vill vinna denna: http://www.lillabebben.se/skotvaska-beall-blacksilver-p-1412-c-229.aspx

  Jag tror den skulle passa bäst till våran vagn samtidigt som den passar om vi någon gång skulle byta vagn! 🙂

  Svara
 4. linasegelsbo

  Åh detta är ju inte heller en tävling man vill missa!
  Har gjort allt det ovanstående och jag ÄLSKAR den som heter Safari-Stripes! Skulle passa mig som handen i handsken! Åååh! Nu har jag två tävlingar att hoppas hoppas på!! =)

  Svara
 5. Linnea

  Safaristripes!!! Alskar de oranga detaljerna och svart och vitt ar min melodi. Och da jag vill ha fler barn sa kanns en neutral vaska bast 🙂
  Linnea Loukusa pa fb.

  Svara
 6. Sara Strandell

  Hej! Jag har gillat och delat på Facebook och följer redan din blogg på bloglovin! 🙂
  Jag gillade SweetHearts bäst! 🙂 hoppas på tur!!

  Svara
 7. Angélica

  Följer dig redan & har gillat på FB, delat tävlingen på bloggen 🙂
  BellAir DripDrops blev både min och sambons favorit då den lyser upp allt det mörka vi har i bebisväg.

  Svara
 8. lisette bäcksro

  passande tävling eftersom jag är så urbota trött på min klumpiga, fula och trasiga babybjörn skötväska!! nu hoppas jag på vinst… =)

  1. följer på bloglovin (#67)
  2. gillar på facebook (lisette bäcksro)
  3. http://lis1etavlar.blogspot.se/2013/01/152-emma-jujube-skotvaska.html
  4. http://www.lillabebben.se/skotvaska-beall-shadowwaltz-p-1429-c-229.aspx en sån önskar jag mig. skitsnygg!!! behöver ha en mörkare eftersom vi bor på landet och allt blir skitigt. men de rosa detaljerna livar upp ordentligt! =)

  håller tummarna stenhårt här hemma nu!

  Svara
 9. Linnea v.21 :)

  1. Hej! 🙂 jag har gått in och gillat din blogg på Facebook! Även gillat ”lilla bebben”! 🙂

  2. Har delat offentligt på Facebook 🙂
  (Min hotmail på Facebook är: tjababe@hotmail.com
  Går det inte söka på den heter jag: Linnea b. Jacobsson ! 🙂

  Min hotmail du kan kontakta mig på är: Linnea.jac@hotmail.com

  3. Jag har väldigt svårt att välja ut för alla är så superfina!! 🙂 hade velat ha en av varje, haha! Dock har jag valt ut färgen ”dripdrops” pga att jag ÄLSKAR turkost och vår bebis kommer födas i juni, då perfekt med lite färg! 😀

  Jag planerade inte att bli gravid såhär ”tidigt” (är 21 år). Jag ville plugga osv innan. Jag och min sambo hade inte varit tillsammans så värst länge och det kom minst sagt som en chock. Dock den bästa chocken någonsin! <3 jag är helt övertygad om att han är mitt livs kärlek och ingenting har någonsin känts mer rätt än att behålla vår Lill-groda i magen! <33 men pga detta så har vi lite "ont" om pengar, dvs det passar sig inte att shoppa allt det dyraste till bebben just nu (även om det är svårt att låta bli!!) och just därför skulle denna vinsten gynna oss otroligt mycket!! 🙂 jag har suttit och trånat över de här väskorna i flera månader.. Så att vinna en vore verkligen perfekt! Jag älskar din blogg, lycka till med allt och kram på sig! 🙂

  Svara
 10. Selene

  Hej! 🙂
  Jag har gillat på fb (Selene morell) och delat ofentligt på fb. Vi gillade färgen ”morningvines” jätte mycket, den var super cool :).. Den verka väldigt praktisk och precis en sån vi skulle vilja ha en smart väska och väldigt fina färger 😀 hoppas på turen då vi inte införskaffat någon än och morningvines var så läcker:-)
  MVH Selene

  Svara
 11. Josephine

  Åh en sån hade inte suttit fel! Jag har bara en liten Björn Borgväska som skötväska. Alldeles för liten! 🙁
  Har gillat dig på FB sedan tidigare och har gillat lillabebben på FB oxå!
  Jag skulle vilja ha ”black silver”.
  Skriver ett inlägg på min blogg nu! 🙂

  Svara
 12. Ingrid - Blivande tvåbarnsmamma

  Jag är såklart jättegärna med!

  1. Jag följer dej på bloglovin sen tidigare samt gillar dej på FB (Ingrid Polly)
  2. Jag gillar dem sen tidigare (Ingrid Polly)
  3. Jag har delat inlägget offentligt på FB (Ingrid Polly)
  4. Jag skulle vilja vinna den här fina väskan http://www.lillabebben.se/skotvaska-beall-shadowwaltz-p-1429-c-229.aspx . Den verkar så bra och är dessutom väldigt snygg. Vi vet inte om nästa älskling är en pojke eller flicka så mönstret är perfekt 🙂

  Kram, Ingrid

  Svara
 13. Tina Carlström

  Världens bästa tävling som jag sååå måste delta i =)

  Jag gillar båda sidorna på FB, Tina Carlström.

  Jag har delat tävlingen på FB: https://www.facebook.com/tina.carlstrom.351

  Jag skulle valt denna om jag vann: http://www.lillabebben.se/skotvaska-beall-blacksilver-p-1412-c-229.aspx

  Den är stilren och praktisk invändig. Den skulle matcha vagnen snyggt eftersom vi har en svart. Dessutom så vill jag ha en röd sulky sen och då passar den även väldigt snyggt till. Nästan som en snygg handväska, man kan knappt se att det är en skötväska =) Jättefina allihop!

  Svara
 14. Annika - drömmen om 11 barn

  Jag följer på bloglovin sen tidigare
  Jag följer på facebook sen tidigare (Annika Nilsson Pettersson)

  Jag gillar lillabebben på fb (Annika Nilsson Pettersson)

  Har delat tävlingen på min blogg: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlar/2013/january/emmaemma-2-3-4.html#comment

  Skulle vilja vinna: http://www.lillabebben.se/skotvaska-beall-shadowwaltz-p-1429-c-229.aspx
  Den känns kvinnlig men inte ”mammig”
  Den känns trendig men inte ”pråttlig”
  Den känns rymlig och stor, men inte otymplig
  Det vore verkligen en dröm att få testa denna skönhet!

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

  Svara
 15. Mia

  Finfina väskor med massa smarta fack och funktioner, sådan skulle ja vilja ha!

  Gillar dig på FB, och delat i högerspalten på bloggen.
  Samt gillar redan lillabebben.se på FB.

  Skulle jag vinna så väljer jag Skötväska BeAll, MidnightEclipse

  //Mia

  Svara
 16. Dessie - Mamma till Alicia & Kevin

  Följer din blogg på BL som nummer 70!
  Gillar din sida på fb, Dessie Borgström
  Gillar lillabebben.se på fb, Dessie Borgström
  Tipsat i min tävlingsblogg!
  http://dessie-tavlingsblogg.blogspot.se/2013/02/15-februari.html

  Detta är min favvo! Sambon hade nog inte tyckt om den liiiika mycket som jag.. men vad gör det? 😉
  http://www.lillabebben.se/skotvaska-beall-shadowwaltz-p-1429-c-229.aspx

  Kraaam Dessie
  Dessie- Mamma till Alicia & Kevin
  dessie_2000@hotmail.co
  http://dessie.nu

  Svara
 17. Caroline ❤

  Gillar På Smällen på FB – Caroline Carro Kroon
  Gillar lillbebben.se
  Delat offentligt
  Spannat in Ju Ju Be ‘s ShadowWaltz och kort och gott im in love 🙂
  Både praktiskt OCH snygg !

  Svara
 18. Camilla Wihlborg

  Gillar dig överallt 😉

  Gillar lillaBebben på facebook sen förut.

  Har delat detta inlägget på facebook (hoppas du hittar mig denna gången ♥)

  Denna var ju snygg som bara den: http://www.lillabebben.se/skotvaska-beall-shadowwaltz-p-1429-c-229.aspx
  skulle absolut matcha min pimpade vagn (bältesskydd och bumperbar med stjärnor, och åkpåse och filt från Buppa. Och svart vagn. Of course!)).
  Svart o vitt är ALLTID snyggt ihop 😉

  Önskar mig absolut en ny, cooooool, snygg, BRA skötväska, inne på barn nummer två och liiite småtrött på min ”gamla” rosa-och-bruna väska…

  Tummarna är låsta i hålla-läge! 🙂

  Svara
 19. madde

  Har gjort alla ”gillan” och ”delan” och nu vill jag vinna!
  Min favorit är
  Skötväska BeAll, FuchsiaBlossoms

  Svara
 20. Emma

  Åh så underbar tävling! Jag är gärna med 🙂

  Jag följer din blogg sen förut på bloglovin och facebook (Emma Öberg)

  Har gillat Lilla bebben på facebook (Emma Öberg

  Min favorit är; http://www.lillabebben.se/skotvaska-beall-powdericing-p-1425-c-229.aspx, därför att den var stilren med en fin ton av ljusblå vilket är min favoritfärg 🙂 Den skulle passa mig perfekt!

  Har tipsat i min blogg: http://kiwigiirl.blogg.se/2013/february/tavling-skotvaska.html

  Svara
 21. charlotta hellström

  Gillar dig sedan tidigare på fb
  Gillat lilla bebben på fb
  Delat på fb

  Om jag vinner vill jag ha denna
  http://www.lillabebben.se/beall-lotuslullaby-p-782-c-229.aspx

  Jag älskar att den är lite retro i färgerna och i hur blommorna är formade. Jag skulle kunna använda den även efter att skötväske tiden är slut, om jag ens får ha den i fred för äldsta dottern så länge, hon skulle se en perfekt laptop väska i den. Ja det finns många fina men denna fastnade jag för
  MVh Charlotta

  Svara
 22. Beatrice, mamma till skrutten Robin och gravid igen :)

  Jag är såklart med!
  Eftersom jag redan följer dig via bloglovin så gillar jag På smällen på Facebook(Beatice Åhnström)
  Lilla bebben gillar jag redan och jag tipsar om tävlingen här:
  http://blogg.alltforforaldrar.se/beatricetavlingstipsarblogg/2013/02/04/jujube-skotvaska-15-februari

  Om jag vinner skulle den här få komma hem till oss:
  http://www.lillabebben.se/skotvaska-beall-brownrobin-p-1549-c-229.aspx
  Förhoppningsvis ett tecken på att jag vinner eftersom sonen heter Robin och väskan passar den nya vagnen perfekt 🙂

  Hoppas hoppas hoppas!

  Svara
 23. Malin Börjesson

  1. Jag gillar sedan tidigare din sida ”På smällen” på Facebook.
  2. Jag gillar ”lillabebben.se” på Facebook.
  3. Delar detta inlägg offentligt på Facebook.
  – Malin Börjesson

  Det finns så många fina, men om jag vinner skulle jag välja:
  http://www.lillabebben.se/skotvaska-beall-blacksilver-p-1412-c-229.aspx
  Vi väntar vår första bebis i juni och har inte tagit reda på om det blir en kille eller tjej. Denna skötväska hade passat perfekt oavsett kön.

  Svara
 24. Kim Klevås

  En tävling som gjord för mig!

  1) Jag följer din blogg på Bloglovin’
  2) Jag gillar lillabebben.se på facebook
  3) Jag har delat det här inlägget på min facebook-status

  Min favorit är nog HerringboneRobin eftersom den matchar den svarta vagnen fint, den funkar lika bra för mig som för min sambo, den passar en pojke (som vi väntar), men även en eventuellt kommande flicka och slutligen har den inte minst ett klassiskt fint mönster!

  Håller tummarna att jag kan ha turen med mig denna gång!

  Svara
 25. Ulrika Hagström

  Jag gillar på fb, både din sida och Lillabebben.

  Och såklart har jag skrivit ett inlägg på min blogg där jag tipsar mina läsare om att in och tävla hos dig!! Superfina tävlingar så nu håller jag tummarna!!

  http://ulrikahagstrom.blogspot.se/2013/02/att-ta-chansen-att-vinna-finfina-priser.html

  Och snyggaste skötväskan ever, älskar mönstret och till vårt val av färg på vagn(svart) känns denna som klockren. Lyfter hela ekipaget på promenad!!! Sedan att väskan innehåller så mycket braiga saker gör liksom det hela komplett. Älskar smarta funktioner och lösningar.
  http://www.lillabebben.se/skotvaska-beall-herringbonerobin-p-1418-c-229.aspx

  Kramisar

  Svara
 26. Petra Christensen

  Men vilken SUPER tävling, självklart är jag med och tävlar!

  1. Gillat på FB “Petra Christensen”

  2. Gillat på FB “Petra Christensen”

  3. Tipsat på FB ”Petra Christensen

  4. Har kikat runt & hittade denna utläckra väskan:
  http://www.lillabebben.se/skotvaska-beall-shadowwaltz-p-1429-c-229.aspx

  Den här skulle vara utmärkt till lille Frejs vagn, speciellt läckert med det rosa innertyget. Min skötväska är trasig och fastnar jämt i dragkedjan så den här skulle verkligen vara toppen! ❤ ❤ ❤

  Hälsar
  Petra
  gnuttisen@hotmail.com

  Svara
 27. Karolina

  Jag följer dig på bloglovin!
  Vill gärna ha en fin skötväska till bebben.
  Tycker liksom du att blacksilver är finast. Den passar både om vi får en kille eller om vi får en tjej.

  Svara
 28. Tessan

  Jag vill också vara med och tävla! 🙂

  1 & 2: Jag har gillat på facebook, mitt namn där är Therese Jonsson.

  3: Jag har gjort ett inlägg om tävlingen på min blogg här: http://mhiloy.blogspot.se/2013/02/tavling-jujube.html

  4: Har kikat runt på hemsidan och fastnat för denna skötväska: http://www.lillabebben.se/skotvaska-beall-shadowwaltz-p-1429-c-229.aspx
  Den är så himla cool i mönstret & hade passat jättebra till vår vagn som till största del är svart. Tror vår lille kille hade gillat den också 😉

  Svara
 29. Anette Johansson

  Hej
  Jag har gillat din FB och lillabebbens FB samt delat offentligt.

  Min son föddes för en vecka sedan. Efter komplikationer vid förlossningen har vår amning inte kommit igång eftersom min kropp tyvärr inte ännu funkar som den borde. Ju ju be har två fack för flaskor vilket skulle underlätta så mycket för oss. Hoppas på att amningen kommer igång men just nu ser det lite mörkt ut. Men med en ju ju be skulle vi i alla fall vara snygga, välförsedda och praktiska.
  Skulle önska en i färgen CobaltBlossoms
  Med vänlig hälsning, Anette

  Svara
 30. Sarah Olsson

  1&2 Jag har gillat din blogg&lillabebben.se på facebook Namn: Sarah Olsson
  3 Jag har delat tävlingen offentligt på facebook: Sarah Olsson
  4. Har hittat min favorit skötväska så fin! http://www.lillabebben.se/skotvaska-beall-shadowwaltz-p-1429-c-229.aspx. Superfint mönster med lite rosa på insidan. Hade passat perfekt till vår svarta vagn&jag älskar rosa. Vår lille kille föddes den 30 januari<3 Så det blir inte mkt rosa men tänkte att med denna underbara skötväska kan jag smyga in lite rosa. Jag kämpar på med amningen som inte har gått så lätt för oss men är på god väg nu&denna skötväskan hade varit lite av en "belöning" för vårt arbete:) Å så behöver jag verkligen en ny skötväska då min är för liten för allt man ska ha med sig!

  Mvh Sarah

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här