SVT avbokar inte sångare som gör pedofilmusik

Jag är så arg att jag fullständigt kokar! Två svenska ”komiker” (Anton Magnusson (Mr Cool) och Simon Gärdenfors) har gjort en låt som handlar om att våldta barn. Låten som heter ”knulla barn” har funnits i Spotify i flera år. Jag har inte lyssnat på den men jag sökte upp texten och mådde så sjukt illa att jag inte klarade av att läsa mig igenom hela.

img_8017
img_8021
img_8019

Dom har även gjort en annan, ännu värre låt, som handlar om att dom ska gruppvåldta en bebis och om den lyckas överleva våldtäkten så kommer barnet vara så traumatiserad att det bara är att fortsätta våldta det. Det finns även en musikvideo som dom illustrerar hela övergreppet på en liten docka. Jag mår riktigt illa av att se att det finns så sjuka människor som både sjunger och uppmanar andra till pedofili! 

När ”artisterna” fick kritik för detta under helgen svarade dom:

Efter detta så har klubb efter klubb avbokat komikerna, det är bara SVT och några få till som inte fattar allvaret. Jag var förbannad redan innan, men nu när SVT som alla jävlar i Sverige måste betala för går med på uppträdanden från människor som ”skämtar” genom att uppmuntra till våldtäkt på barn!

Min ilska vet inga gränser längre! Jag är så arg! Och jag skäms! Varför i helvete ska vi sponsra såna här idioter! Jag tar hellre min tv-avgift och skänker till någon organisation som hjälper utsatta barn. Jag har skrivit till SVT och sagt vad jag tycker, gör det du också HÄR!

Relaterade Inlägg

12 Kommentarer

 1. Camilla 10 barnsmamma vid 33 år

  Vilka jä… svin ,ussh
  Jag har inte klarat av att se det där ,för mycket som kommer tillbaka då,jag har precis börjat må bra efter alla år.
  Ussh blir så arg på såna.
  Finns det någon organisation som hjälper utsatta barn? Jag skulle gärna vilja vara med i sån o hjälpa andra❤️

  Svara
 2. Tessan

  Det är så jävla sjukt! Att man ens kommer på tanken att sjunga/skämta om det!
  Och har du sett vad Calle Schulman säger om allt? ”Alla skämt är inte roliga för alla men de betyder inte att dom skämten ska förbjudas.” ”Hittepåsaker”

  Svara
 3. Johanna

  Helt sinnessjukt. Hoppas polisen kollar deras sökhistorik osv noggrant…

  Märkligast att de får stöd från andra. Herregud, förstår folk vad de uppmuntrar till????

  Skickar också en kram nu när du har det tufft<3

  Svara
 4. Lisa från Skåne

  Mår illa av att bara läsa vad dem skrivit.Jäkla svin hoppas någon anmält text skrivaren.

  Svara
 5. Cassandra

  Skrivit och skällt på SVT nu. Förstår inte hur dom ens kan överväga att ha mer idioten. Vidrigaste jag hört.

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här